Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Iveta & sladká Francie - Iveta Fabešová, Cook Book, 2010

129 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Iveta & sladká Francie

Sedmdesát nejlepších francouzských dezertů v podání Miss sympatie televizní soutěže NA NOŽE! Zapálená cukrářka-amatérka, která se v tvrdé konkurenci profesionálů probojovala... Číst víc

4,2 4 hodnocení
Nakladatel
Cook Book, 2010
Počet stran
160

Sedmdesát nejlepších francouzských dezertů v podání Miss sympatie televizní soutěže NA NOŽE! Zapálená cukrářka-amatérka, která se v tvrdé konkurenci profesionálů probojovala mezi nejlepší pětku, je první osobností v českém kuchařském světě... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024

Více o knize

„Dělat dobrou gastronomii bez lásky a otevřeného srdce jednoduše nejde. Normální strávník to zkrátka a dobře pozná. Většina lidí v této zemi se domnívá, že vařit a péct profesionálně může jen ten, kdo vystudoval na kuchaře, má to tedy státem dovolené, oficiálně potvrzené. Jen proto, aby pár puritánů nemohlo říkat, jak je možné, že ten vaří tady a ten vydává knihu o vaření a ten povídá o vaření a nemá na to ani školu. Já si to jednoduše nemyslím. Z praxe vím o mnoha lidech u nás i ve světě, kteří ten vstupní glejt (nebo povolení) do gastronomie nemají nebo si dodělali papíry s razítkem „pozor, umím vařit“ o mnoho let později. Ostatně o dobré restauraci nerozhoduje výuční list, ale to, jestli se do ní hosté vracejí nebo jestli je plná. Tvrdím, že jeden amatér s velkým srdcem pro věc zmůže více než deset znuděných vyučených profesionálů. V gastronomii to platí obzvlášť. Iveta je toho dobrým příkladem. Vzdělaná mladá dáma s fenomenálním nadšením pro gastronomii, pečení a cukrařinu především. Jsem přesvědčen, že našla své místo na slunci. Minimálně tato kniha laskavého čtenáře jednoduše přesvědčí o pravosti mých slov. V této zemi kvalitních cukrářů ubývá. Myslím si, že velmi brzy jejich řady rozšíří cukrářka s velkým srdcem, smyslem pro detail a s pokorou, která je v gastronomii tolik potřebná. Jmenuje se Iveta Fabešová.“ Dobrou chuť.
Číst víc
Počet stran
160
Vazba
pevná vazba
Rozměr
182×255 mm
Hmotnost
567 g
ISBN
9788090394490
Rok vydání
2010
Naše katalogové číslo
97489
Jazyk
čeština
Nakladatel
Cook Book
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,2 / 5

4 hodnocení

2
1
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Katerina
Neověřený nákup
11.11.2013
Názor čtenáře
Recepty jsou tu dobře popsané a s opravdu krásnými fotkami....doporučuji :-) Číst víc

„Otče náš, jenž jsi na nebesích, co tam pořád v tom nebi děláš, slez už konečně a buď tady se mnou dole.“

Neděle odpoledne - Viktorie Hanišová, 2022
Neděle odpoledne
Viktorie Hanišová