Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018

649 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018
Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018

Moderní veganské dezerty

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Petra Stahlová, 2018
Počet stran
240

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština

649 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
Zítra (objednejte do 13:00)
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
Zítra (objednejte do 13:00)
AlzaBox
Zítra (objednejte do 13:00)

Doručení na adresu

Kurýr GLS
Zítra (objednejte do 13:00)
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Moderní veganské dezerty - Petra Stahlová, Petra Stahlová, 2018
649 Kč

Více o knize

Že makronky nelze udělat bez bílků či čokoládová pěna bez smetany? Kuchařka Moderní veganské dezerty Vám ukáže, že lehkou úpravou tradičních receptur můžete získat dezerty zdravější, svěžejší a chuťově zajímavější, než jsou jejich originální verze.

Všechny recepty mají základ v tradiční francouzské cukrařině, neobsahují ale žádné mléko, vejce či jiné živočišné produkty. Kuchařka Vás provede všemi alternativními surovinami i inovativními cukrářskými postupy, díky nimž budete moci vytvářet kouzelné dezerty, u kterých nikdo nepozná, že jsou čistě rostlinného původu.

Více jak sedmdesát skvělých receptů je rozděleno do sedmi kapitol - Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti. Při psaní kuchařky tak nezůstal žádný kámen neotočen a její obsah Vám pomůže stát se skvělým cukrářem.

Výběr ze 75 receptů: Croissanty, Kouglof, Tartaletky s oříšky a karamelizovanými jablky, Mangovo-kokosový dort, Třešňovo-čokoládové glazované dortíky, Čokoládový mille-feuille, Třešňový clafoutis, Créme caramel s kakaovými boby, Makronky
Číst víc
Počet stran
240
Vazba
pevná vazba
Rozměr
220×290 mm
Hmotnost
1429 g
ISBN
9788090734005
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
605535
Jazyk
čeština
Nakladatel
Petra Stahlová
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Alena
Neověřený nákup
8.7.2021
Skvelá knižka aj pre nevegánov, suroviny sa dajú zameniť za nevegánske a koláč je rovnako chutný a pekný. Nájdete v nej dobre popísané postupy, je však ťažšie zohnať niektoré špecifické vegánske suroviny. Číst víc

„Jestli je na světě něco, za co by stálo umřít, je určitě lepší zůstat kvůli tomu naživu.“

Hlava XXII - Joseph Heller, 2016
Hlava XXII
Joseph Heller