Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019

943 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019

Paté, Confit, Rillette

Recipes from the Craft of Charcuterie

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks... Číst víc

Nakladatel
W. W. Norton & Company, 2019
Počet stran
256

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

943 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Paté, Confit, Rillette - Brian Polcyn, Michael Ruhlman, W. W. Norton & Company, 2019
943 Kč

Více o knize

The best-selling team behind Charcuterie further deepens our understanding of an ancient craft. An instant classic, Pâté, Confit, Rillette will delight chefs and home cooks eager for knowledge of the most accessible charcuterie. Beginning with the basic principles of how and why these preparations work, Brian Polcyn and Michael Ruhlman include recipes both surprising and delicious, such as a succlent chicken terrine embedded with sauteed mushrooms and flecked with bright green herbs; moden rillettes of shredded salmon and whitefish; classic confits of duck and goose; and a vegetarian layered potato terrine.

Part of the charcuterie mandate is using the entire animal and an avoidance of waste, so they also provide the ratios proportions of meat, fat and salt that will allow anyone to create as much or as little of each dish as desired. This is the book to reach for when a cook or chef intends to explore these timeless techniques, both the fundamentals and their nuances, and create exquisite food.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
230×260 mm
Hmotnost
1000 g
ISBN
9780393634310
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
655171
Jazyk
angličtina
Nakladatel
W. W. Norton & Company
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejen, že neexistuje žádný Bůh, ale zkuste sehnat o víkendu instalatéra.“

Vyřídit si účty - Woody Allen, 2003
Vyřídit si účty
Woody Allen