Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Boulangerie at Home - Rodolphe Landemaine, HarperCollins, 2020

1 063 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Boulangerie at Home

Bread, Brioche, and Other Baked Delicacies

A French pastry chef providers the tools and instruction you need to master the art of classic French bread and dough-based baked goods with this stunning cookbook featuring 100... Číst víc

Nakladatel
HarperCollins, 2020
Počet stran
288

A French pastry chef providers the tools and instruction you need to master the art of classic French bread and dough-based baked goods with this stunning cookbook featuring 100 recipes, infographics, 500 handy step-by-step photos, and an illustrated... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 063 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 05. 6.
  • Na vaší adrese 05. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
05. 6.
Partnerské knihkupectví
05. 6.
Odběrní místo PPL
05. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
05. 6.
AlzaBox
05. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
05. 6.
Kurýr PPL
05. 6.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Více o knize

A French pastry chef providers the tools and instruction you need to master the art of classic French bread and dough-based baked goods with this stunning cookbook featuring 100 recipes, infographics, 500 handy step-by-step photos, and an illustrated glossary.

In this gorgeous bread bible, chef Rodolphe Landemaine simplifies the art of French baking as he teaches home cooks how to create a range of scrumptious French breads, including baguettes, brioche Parisienne, croissants, chestnut bread, petits gateaux, financers, and chouquettes. He provides clear, step-by-step instructions beginning with fundamental ingredients (flour, yeast, sourdough starter), recipes for basic doughs (bread dough, brioche dough, croissant dough), and fillings (pastry cream, almond cream, compote). He then teaches you the techniques such as kneading, fermentation, and shaping that are the heart of French baking.

Landemaine follows these hands-on instructions with sixty recipes. He explains how preparation adds texture and flavor to each recipe, breaks down the techniques involved in its creation, and includes helpful photos for every step, as well as one large full-page photo of the finished bread. Boulangerie at Home also contains a helpful illustrated glossary that provides detailed directions to help you perfect your baking skills, from stocking key utensils to filling and decorating pastries to washes and methods for working with dough. The directions are accompanied by helpful how-to photos.

A sophisticated, comprehensive, and accessible visual cookbook, Boulangerie at Home is your essential guide to making and enjoying mouthwatering French baked goods in your own kitchen.
Číst víc
Počet stran
288
Vazba
pevná vazba
Rozměr
32×244 mm
Hmotnost
2031 g
ISBN
9780062887139
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
668971
Jazyk
angličtina
Nakladatel
HarperCollins
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Nakladatelství HarperCollins

Číst víc

„Je to úžasné, co všecko si mudlové vymysleli, aby se obešli bez čar a kouzel.“

Harry Potter a Tajemná komnata - J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor), 2016
Harry Potter a Tajemná komnata
J.K. Rowling, Jim Kay (ilustrátor)