Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Sous vide pro každého - Lisa Q. Fetterman, ANAG, 2020

298 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Sous vide pro každého - Lisa Q. Fetterman, ANAG, 2020
Sous vide pro každého - Lisa Q. Fetterman, ANAG, 2020

Sous vide pro každého

60 jednoduchých receptů pro pefektně připravená jídla

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2020
Počet stran
200

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

298 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Sous vide pro každého - Lisa Q. Fetterman, ANAG, 2020
298 Kč

Více o knize

Lisa Fetterman je vytížená ředitelka společnosti a současně maminka dvou malých dětí. Ve své druhé knize Sous vide pro každého názorně předvádí elegantní řešení hlavolamu, jak uprostřed náročného pracovního týdne dopřát rodině kvalitní, a pokud možno teplou večeři.

Seznamte se s technologií sous vide vaření
Lisa nám představuje téměř kouzelnou technologii sous vide vaření, která se ovšem dá velmi jednoduše využít i mimo prostředí luxusních restaurací. Pomocí ponorného sous vide cirkulátoru určeného pro použití v běžných domácích podmínkách si můžeme bez námahy a s jen minimální časovou investicí předpřipravit domácí „polotovary“, z nichž pak v průběhu týdne podle jednoho ze spousty rychlých receptů v pár minutách vytvoříme lahodné jídlo.

Skvělý pomocník při přípravě jekéhokoliv jídla
V jednotlivých tematicky zaměřených kapitolách kniha vždy nejdřív představí takzvaný master recept, neboli základní postup pro sous vide úpravu konkrétní suroviny, který následuje několik spin-off receptů, které tyto „domácí polotovary“ využívají jako základ pro kompletní pokrm. Pomocí vaření ve vodní lázni si tak můžeme bez námahy a rizika neúspěchu připravit například Chřest Benedict, Opilé nudle, Marockou misku s quinoou, Čokoládový parfait s malinami nebo Dokonalé zmrzlinové sendviče. Sous vide pro každého vám bude skvělým pomocníkem při přípravě jakéhokoliv jídla!
Číst víc
Originální název
Sous Vide Made Simple
Počet stran
200
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
200×250 mm
Hmotnost
632 g
ISBN
9788075542823
Rok vydání
2020
Naše katalogové číslo
824469
Styl
rychlé
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
ANAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Ján Dreisig
Ověřený nákup
17.4.2024
Sous Vide pre každého-
Lisa Q. Fettermann ma vo svojej knihe prekvapila svojou profesionalitou. Znamená to, že kniha je napísaná na základe získaných skúseností z praxe. Svojimi radami, receptami a technickými parametrami pre jednotlivé jedlá, zbavila majiteľa a nadšenca varenia metódou Sous Vide vlastným skúšaním ale prednostne mnohých omylov a sklamaní. Ju osobne to určite stálo veľa času stráveného pri tejto metóde varenia. Vytvorila pre nadšencov priestor na zdokonaľovanie receptov a využitia technológie ktorá ukazuje pre labužníkov jedla nové možnosti objavovania chutí a šetrenie času pri varení. Číst víc

„Předtím se mi smáli a pohrdali mnou pro mou ignoraci a tupost, teď mě nenávidějí pro mé znalosti a vědomosti. Co, proboha, ode mne chtějí?“

Růže pro Algernon - Daniel Keyes, 2016
Růže pro Algernon
Daniel Keyes