Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021

613 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021
Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021

Baked to Perfection

The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time... Číst víc

Nakladatel
Bloomsbury, 2021
Počet stran
384

The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

613 Kč

Skladem 3 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024
Baked to Perfection - Katarina Cermelj, Bloomsbury, 2021
613 Kč

Více o knize

Winner of the Fortnum & Mason Food and Drink Awards 2022
IACP Award finalist in Baking Sweet & Savory, Confections and Desserts


The only gluten-free baking book you'll ever need, with delicious recipes that work perfectly every time.

From proper crusty bread, pillowy soft cinnamon rolls and glorious layered cakes to fudgy brownies, incredibly flaky rough puff pastry and delicate patisserie – everything that once seemed impossible to make gluten-free can now be baked by you.

Baked to Perfection begins with a thorough look at the gluten-free baking basics: how different gluten-free flours behave, which store-bought blends work best, and how to mix your own to suit your needs. Covering cakes, brownies, cookies, pastry and bread in turn, Katarina shares the best techniques for the recipes in that chapter, and each recipe is accompanied by expert tips, useful scientific explanations and occasional step-by-step photography to help you achieve gluten-free perfection.

Recipes include classic bakes like super-moist chocolate cake, caramel apple pie and chocolate chip cookies, the softest, chewiest bread, including crusty artisan loaves, baguettes, brioche burger buns and soda bread, and mouth-watering showstoppers like toasted marshmallow brownies, coffee cream puffs and strawberries + cream tart.
Číst víc
Počet stran
384
Vazba
pevná vazba
Rozměr
196×253 mm
Hmotnost
1260 g
ISBN
9781526613486
Rok vydání
2021
Naše katalogové číslo
1911659
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Bloomsbury
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Jestli něco dělá ze světa peklo, tak naše očekávání, že by to měl být ráj.“

Prokletí - Chuck Palahniuk, 2012
Prokletí
Chuck Palahniuk