Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - Karel Machala, ANAG, 2008

249 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Léčivé účinky, recepty, historie

Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a... Číst víc

4,4 5 hodnocení
Nakladatel
ANAG, 2008
Počet stran
157

Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - Karel Machala, ANAG, 2015
Pevná vazba
Čeština, 2015
Skladem 1 ks

278 Kč

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Více o knize

Kvašená zelenina je tradiční potravinou snad všech národů. Přesto se dnes stává "vycházející hvězdou výživy", znovu objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit zdraví a vitalitu, ale i gurmány.

Z obsahu:

Úvod
1. Význam a historie probiotických salátů
2. Zeměpisný exkurz po světě probiotických salátů
3. Mikrosvět probiotických kultur a fermentace
4. Fermentace a výživa
5. Suroviny probiotických salátů
6. Probiotické saláty v praxi
Závěr
Použitá a doporučená literatura
O autorovi
Číst víc
Počet stran
157
Vazba
pevná vazba
Rozměr
150×210 mm
Hmotnost
386 g
ISBN
9788072634828
Rok vydání
2008
Naše katalogové číslo
58590
Jazyk
čeština
Nakladatel
ANAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,4 / 5

5 hodnocení

2
3
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Ján Polák
Ověřený zákazník
15.7.2015
Fermentovanie
Práve som dočítal prvé vydanie z roku 2008. Autor v jej závere píše, čo ešte plánuje vyskúšať v oblasti fermentácie tak predpokladám, že rozšírené druhé vydanie po 9 rokoch od vydania prvého bude popisovať ďalšie autorove praktické skúsenosti a teoretické poznatky Kniha na jednej strane ide do hĺbky ohľadom fermentovania, súčasne je zameraná na praktickp stránku domácej výroby fermentovaných potravín, takže človek z knihy získa nielen recepty, ale aj poznanie, prečo a ako má postupovať. Číst víc

„Víra v budoucnost - to je pochybná ctnost, nemyslíš? Něco stejně pošetilého jako stavět modely lodí do lahví. Víš, jak to myslím - obdivuhodné, ale trochu z toho naskakuje husí kůže. “

Domov na konci světa - Michael Cunningham, 2013
Domov na konci světa
Michael Cunningham