Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Italská kuchyně - Laura Zavan, Pierre Javelle, Computer Press, 2009

399 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Italská kuchyně - Laura Zavan, Pierre Javelle, Computer Press, 2009
Italská kuchyně - Laura Zavan, Pierre Javelle, Computer Press, 2009

Italská kuchyně

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z... Číst víc

4,0 1 hodnocení
Nakladatel
Computer Press, 2009
Počet stran
256

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

Více o knize

Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře! Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan. S unikátní kuchařkou, v níž podle názorného návodu a jedinečných fotografií jednotlivých fází přípravy dosáhnete snadno umění italských šéfkuchařů. Nepochybně oceníte také pro tuto kuchyni typickou rychlou přípravu, se kterou si vychutnáte nejen vaření, ale především čas strávený nad talířem s milými hosty. Protože přeci „la vitta è bella“ – život je krásný!

S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:

- tradiční pesto: bazalkové, sicilské, artyčokové…
- křupavé pečivo: bruschetta, grissini, linguae…
- nezbytnou pizzu: margeritha, focaccia, calzone…
- zapečenou a vařenou zeleninu i saláty: rajčata, lilky, panzanella, peperonata…
- jedinečné těstoviny: ravioli, papardelle, lasagne…
- rizoto a gnocchi: se šafránem, s houbami, po římsku…
- polévky, omáčky, chuťovky, ryby, masitá jídla

- a na závěr sladké tiramisu, panna cotta, koláč z ricotty.
Číst víc
Počet stran
256
Vazba
pevná vazba
Rozměr
167×225 mm
Hmotnost
844 g
ISBN
9788025124369
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
76204
Jazyk
čeština
Nakladatel
Computer Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,0 / 5

1 hodnocení

0
1
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Jana Wertheimová
Ověřený zákazník
15.8.2016
Velmi dobrá a přehledná italská kuchařka, obsahuje převážně nejznámější recepty na italské dobroty a to jak slané tak i sladké. Kuchařka je rozdělena přehledně a obsahuje mnoho fotografií,které usnadňují vaření i úplným začátečníkům. Fotky jsou kvalitní a kuchařka opravdu přehledná.

Nejvíce nadchne kuchařské začátečníky v oblasti Itálie.
Číst víc

Nakladatelství Computer Press

Číst víc

„Když člověk ponižuje, pak jen proto, že je sám nízký.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry