Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009

225 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009
Přečtená
Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009

Provence
Přečtená

Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou... Číst víc

4,8 9 hodnocení
Nakladatel
Slovart CZ, 2009
Počet stran
352

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

225 Kč

Skladem
  • Osobní odběr zítra
  • Na vaší adrese zítra

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
Zítra (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
05. 6.
Odběrní místo PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
05. 6.
AlzaBox
05. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
05. 6.
Kurýr PPL
Zítra (objednejte do 17:00)
Další přečtené knihy
Provence - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2009
Pevná vazba
Mírně opotřebovaná Čeština, 2009
Skladem

175 Kč

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Více o knize

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Číst víc
Počet stran
352
Vazba
pevná vazba
Rozměr
195×235 mm
Hmotnost
1433 g
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
908253
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Slovart CZ
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

4,8 / 5

9 hodnocení

8
0
1
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

Kapsch
Neověřený nákup
9.7.2012
Názor čitateľa
fantastická kniha! nielen pre tých, ktorí si zamilovali francúzsko a špeciálne provence. zatiaľ sme stihli uvariť len jeden recept, ale chystáme sa postupne na všetky, ani si nevieme od radosti vybrať. okrem receptov tam nájdete aj kopu inšpirácie a pracovných postupov. a okrem toho sú recepty nápadito zoradené do jednotlivých denných menu s podobnou tématikou. žiadne nutné radenie - šaláty, hydina, ryby, dezerty. :) vrelo odporúčam! každá strana stojí za to... Číst víc
boka
Neověřený nákup
10.4.2011
skvela kniha
perfektna kniha...uzasne recepty a skvele rady od vyborneho kuchara, nadherne fotografie...vrelo odporucam vsetkym milovnikom Provensalska:)... Číst víc
danka kopálová
Neověřený nákup
20.9.2015
Názor čitateľa
Vrelo súhlasím s týmto názorom. Je to nádherná kniha,pútavá,skvelé recepty. Číst víc

Nakladatelství Slovart CZ

Číst víc

„Nad kravincem se muškátu nedočucháš.“

Cirkus Humberto - Eduard Bass, 2017
Cirkus Humberto
Eduard Bass