Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010

550 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010
Přečtená
Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010

Mäso a divina
Přečtená

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Číst víc

    Nakladatel
    Svojtka&Co., 2010
    Počet stran
    320

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Výborný stav
    • Slovenština

    550 Kč

    Skladem
    Posíláme ihned

    Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

    Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

    Vyzkoušet Knihovrátek

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024
    Mäso a divina, Svojtka&Co., 2010
    550 Kč

    Více o knize

    Ak má pripravované mäso priniesť jedinečný chuťový zážitok, významnú rolu má nielen jeho kvalita, ale aj poznatky o tom, ako ho kuchynsky upravovať. Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku? V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie. Rady pre kuchárov sa zaoberajú praktickými otázkami týkajúcimi sa úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy. Milovníci mäsa si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
    Číst víc
    Počet stran
    320
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    230×300 mm
    Hmotnost
    1897 g
    Rok vydání
    2010
    Naše katalogové číslo
    1135139
    Jazyk
    slovenština
    Nakladatel
    Svojtka&Co.
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    Jak se líbila kniha vám?

    Čtenářské recenze

    Stanka
    Neověřený nákup
    18.4.2015
    Názor čitateľa
    skvela kniha....pre tych co sa rozueju mäsu a chcu sa naucit viacej mäso spracovavat..kniha je vhodna ako darcek ale aj ako ucebna pomocka...vrelo odporucam Číst víc
    Stanka
    Neověřený nákup
    17.1.2015
    Názor čitateľa
    Veľmi kniha potešila ako darček pod stromček.Manžel je spokojný a stale má z nej čo študovať.Dozvie sa z nej vsetko čo treba vedieť a divine a inom mäse. Číst víc
    Jana
    Neověřený nákup
    10.1.2015
    Ano
    Velmi pekna kniha. Skvelý dárček pre ľudí čo sa zaujímajú o jedlo a radi a kvalitne jedia. Odporúčam určite sa kniha u Vás doma nestratí a budete sa k nej neustále vracať, tak ako my. Číst víc
    hela
    Neověřený nákup
    2.12.2012
    Názor čitateľa
    Skvele spracovanie knihy nielen pre znalcov ale aj pre uplnych laikov masa. Kniha ponuka odborne detaily,vysvetlenia ,fotografie a vsetko co sa tyka masa od A po Z. Osobne mi tato kniha velmi pomohla pri mojom biznise a mojmu priatelovi pri vareni a grilovani,co je jeho obrovske hoby..... vrele odporucam. Cena moze byt pre mnohych zarazajuca,no castokrat informacie ,ktore dostanete z knih su k nezaplateniu a tato je definitivne jednou z nich.............. Číst víc

    „A je to tahle chvíle, skutečnost, že mě nenecháváš odejít, kterou připisuju na seznam svých důvodů, proč právě ty.“

    Počkej na moře - Veronika Opatřilová, 2022
    Počkej na moře
    Veronika Opatřilová