Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Classic French Recipes - Ginette Mathiot, Phaidon, 2024

1 062 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Classic French Recipes - Ginette Mathiot, Phaidon, 2024
Classic French Recipes - Ginette Mathiot, Phaidon, 2024

Classic French Recipes

A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2024
Počet stran
360

A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

1 062 Kč

Skladem 2 ks
  • Osobní odběr 11. 6.
  • Na vaší adrese 11. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
11. 6.
Partnerské knihkupectví
11. 6.
Odběrní místo PPL
11. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
11. 6.
AlzaBox
11. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
11. 6.
Kurýr PPL
11. 6.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024
Classic French Recipes - Ginette Mathiot, Phaidon, 2024
1 062 Kč

Více o knize

A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France

Celebrated food writer Ginette Mathiot, author of Je sais cuisiner (the best-selling home-cooking book in France for over 90 years), taught three generations of French families how to cook.

In this elegant cloth-covered new collection of tried-and-tested accessible recipes, complete with two ribbon markers, more than 170 of the finest French dishes have been selected from her works, such as the iconic Onion Soup Gratin, Dauphinois Potatoes, as well as regional dishes including Beef bourguignon from Bourgogne and Ratatouille from Provence, and iconic staples such as Vol-au-vent, Eggs in meurette sauce, Vichy carrots, Stuffed oysters, Crème brûlée, Pears in wine, and Tarte Tatin.

With gorgeous, newly commissioned photography, an introduction by food writer Keda Black, and a fascinating foreword by the adopted Parisian pastry chef, cook, and writer, David Lebovitz, Classic French Recipes is the ultimate guide for all home cooks on how to prepare the most authentic and delicious French cuisine the French way.
Číst víc
Počet stran
360
Vazba
pevná vazba
Rozměr
205×270 mm
Hmotnost
1774 g
ISBN
9781838666798
Rok vydání
2024
Naše katalogové číslo
2414533
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Vůbec mluvili jen málo, ale trávili čas spolu, každý ponořený do svého vlastního víru, a drželi jeden druhého, pevně a bezpečně, a moc slov k tomu nepotřebovali. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano