Co by měl vědět správný kuchař
Přečtená
484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
- Nakladatel
- Ikar CZ, 2013
- Počet stran
- 432
Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,... Číst víc
- Brožovaná vazba
- Výborný stav
- Čeština
292 Kč
- Osobní odběr zítra
- Na vaší adrese zítra
Osobní odběr
Doručení na adresu
Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!
Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.
Vyzkoušet KnihovrátekProč nakupovat na Martinus.cz?
- Doprava zdarma od 999 Kč
- Více než 5 000 výdejních míst
- Záložky ke každému nákupu