Diář a zápisník 2012 Gastronaut je určen milovníkům dobrého jídla a pití a všem, kdo rádi objevují nové zážitky, a přitom jsou hodně vytížení, takže uvítají pomoc při plánování. Pomůže jim nejen organizovat si svůj pracovní i volný čas, jak se od diáře očekává, ale navíc mu pomůže zorientovat se ve světě gastronomie a nezmeškat žádnou důležitou gastroudálost.
Přehledný diář nabízí:
klasické týdenní kalendárium včetně názorného vysvětlení, co obsahuje a jak s ním pracovat
dostatek prostoru pro diářové záznamy s odděleným prostorem pro pracovní a soukromé záznamy a pro gastronomické poznámky
vybrané regionální gastronomické akce, například festivaly, slavnosti, degustace, trhy, semináře apod.
významné události jako např. vyhlášení nejlepších restaurací roku, kuchaře roku apod.
adresáře a tipy kam vyrazit za osvědčenými gastronomickými nákupy, do dobré kavárny či restaurace, na brunch, degustaci vína, kurz vaření, gastronomické dárky apod.
upozorní na sezónnost v kuchyni a s ní spojené tradice, např. pečení svatomartinských hus, nové beaujolais, výlovy rybníků, sklizeň sezónních produktů, farmářské trhy
a jako atraktivní bonus recepty od předních českých šéfkuchařů
Kromě toho poskytuje prostor pro vlastní záznamy uživatele jako např. jakou restauraci navštívil, jaké víno ochutnal, co zajímavého uvařil, jaké speciality chce nakoupit, jaké časopisy a knihy přečíst apod.
Diář a zápisník 2012 Gastronaut je graficky velmi atraktivní, nabízí krásné fotografie receptů a zajímavý obsah.
Praktický průvodce při plánování volného času a dovolených.