Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici - Roman Dolejš, Smart Press, 2012

90 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici - Roman Dolejš, Smart Press, 2012
Přečtená
Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici - Roman Dolejš, Smart Press, 2012

Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici
Přečtená

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral... Číst víc

5,0 1 hodnocení
Nakladatel
Smart Press, 2012
216 stran
3 hodiny čtení

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebe doma.. Číst víc

  • Pevná vazba
  • Výborný stav
  • Čeština

90 Kč

Skladem
Posíláme ihned

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024
Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici - Roman Dolejš, Smart Press, 2012
90 Kč

Více o knize

Kuchařka Svět na pánvi aneb Cesta k šéfkuchařské čepici šéfkuchaře Romana Dolejše je odrazem jeho kariéry - každému svému působišti věnoval jednu kapitolu, do níž vybral autentické místní recepty, ať už ty, které vařil na svém pracovišti, nebo domácí recepty svých spolupracovníků. Všechny jsou ale vybrány tak, aby je zvládl uvařit i laik a aby se daly uvařit i u nás z běžně dostupných surovin.
Můžete si tak uvařit dobroty, které znáte z dovolené (z Rakouska či Německa nebo třeba z Karibiku), ale také vyzkoušet něco zcela nového (například recepty ze zaoceánské výletní lodi nebo soukromého ostrova). Kromě toho vám kniha umožní nahlédnout do kuchařské profese. Roman v úvodu ke každé kapitole vypráví, jak na daném místě vypadala práce v kuchyni, popisuje její specifika, ale i to, co v kuchařině platí obecně - dozvíte se, na co všechno se kuchař musí připravit, jak probíhá vyučení v Rakousku, jak to chodí v kuchyních restaurací a hotelů v Evropě či na exotických plážích, na zámořské výletní lodi nebo na soukromém ostrově a jaké to je vařit třeba pro Billa Gatese nebo hvězdy NHL.

"Za celou dobu své kariéry jsem vybral recepty, které jsou bestsellery v té či oné destinaci a které s trochou umu lze úspěšně vytvořit doma pro rodinu, s grilem na zahradě pro přátele nebo jako pěkné menu pro vzácnou návštěvu. Recepty jsou napsány co nejjednodušeji, aby je dovedl uvařit i laik. A schválně jsem vybíral jídla, která nejsou náročná na přípravu ani dokončení.
Knížka je určená všem, kdo rádi vaří a zkouší nejen něco klasického, ale i nového a neznámého. Všem, kdo o tomto řemeslu přemýšlí a všem, kdo mají prostě rádi dobré jídlo."

Roman Dolejš

Z nášho blogu: České kuchařky oceněné na Gourmand Cookbook Awards 2012
Číst víc
Počet stran
216
Vazba
pevná vazba
Rozměr
180×245 mm
Hmotnost
769 g
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
1221833
Jazyk
čeština
Nakladatel
Smart Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

1 hodnocení

1
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

David
Neověřený nákup
9.11.2012
Názor čtenáře
Pekny pocteni, recepty vypadaji jedle Číst víc

„Žádná cesta není slepá, když máš otevřené oči.“

Dobře mi tak - Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie), 2017
Dobře mi tak
Radka Třeštíková, Daniel Špaček (ilustrácie)