Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Třicet dní v Paříži - Jan Šmíd, ANAG, 2013

379 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Třicet dní v Paříži - Jan Šmíd, ANAG, 2013
Třicet dní v Paříži - Jan Šmíd, ANAG, 2013

Třicet dní v Paříži

Restaurace s příběhem

Paříž je gastronomickým rájem, není však snadné se v něm vyznat. Tato knížka je pozvánkou do třiceti vybraných restaurací a bister se zajímavou historií, zvláštním šarmem a... Číst víc

Nakladatel
ANAG, 2013
Počet stran
233

Paříž je gastronomickým rájem, není však snadné se v něm vyznat. Tato knížka je pozvánkou do třiceti vybraných restaurací a bister se zajímavou historií, zvláštním šarmem a záhadnou mystikou. Vyznejte se v pařížské gastronomii. Tento ideální... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Více o knize

Paříž je gastronomickým rájem, není však snadné se v něm vyznat. Tato knížka je pozvánkou do třiceti vybraných restaurací a bister se zajímavou historií, zvláštním šarmem a záhadnou mystikou.

Vyznejte se v pařížské gastronomii.
Tento ideální průvodce vám pomůže orientovat se ve spletitých gastronomických uličkách francouzské metropole. Navštívíte s ním maličké rodinné podniky, kde se najíte za velmi příznivé ceny, i vůbec nejlepší restaurace z celé Paříže s hvězdičkami Michelin. Všechny mají svůj příběh a všechny autor osobně prošel, aby nám je spolu s radami sommeliera a gastronomického experta Zlatka Míčky doporučil.

Vychutneje si jednotlivé perly pařížské gastronomie.
Ke každé restauraci v knize najdete „návod k použití“. Co si objednat, a hlavně jaké víno se k vašemu výběru hodí, aby byl váš zážitek ještě umocněn.


„Odpoutejte se od dnešní doby, kdy je posezení v dobré restauraci pro mnohé z nás běžnou věcí. Listujte touto knihou, nasávejte atmosféru a vyberte si ten pravý podnik vašemu srdci a žaludku blízký; podnik, jejž jednou navštívíte. U toho stolu, který už vlastně dobře znáte, pak proměňte své sny ve skutečnost. Potom budeme i my, autoři, spokojeni – vy se skvěle najíte a náš cíl tak bude splněn.“

Rada autora na závěr


Číst víc
Počet stran
233
Vazba
pevná vazba
Rozměr
205×205 mm
Hmotnost
736 g
ISBN
9788026038702
Rok vydání
2013
Naše katalogové číslo
148426
Jazyk
čeština
Nakladatel
ANAG
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“