Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
The Great American Cookbook - Clementine Paddleford, Rizzoli Universe, 2011

985 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
The Great American Cookbook - Clementine Paddleford, Rizzoli Universe, 2011
The Great American Cookbook - Clementine Paddleford, Rizzoli Universe, 2011

The Great American Cookbook

500 Time-Tested Recipes: Favorite Food from Every State

The first and greatest book of regional American cuisine, now revised for today’s home cook. Imagine a person with the culinary acumen of Julia Child, the inquisitiveness of... Číst víc

Nakladatel
Rizzoli Universe, 2011
Počet stran
848

The first and greatest book of regional American cuisine, now revised for today’s home cook. Imagine a person with the culinary acumen of Julia Child, the inquisitiveness of Margaret Mead, and the daring of Amelia Earhart... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

Více o knize

The first and greatest book of regional American cuisine, now revised for today’s home cook. Imagine a person with the culinary acumen of Julia Child, the inquisitiveness of Margaret Mead, and the daring of Amelia Earhart. This is Clementine Paddleford, America’s first food journalist. In the 1930s, Paddleford set out to do something no one had done before: chronicle regional American food. Writing for the New York Herald Tribune, Gourmet, and This Week, she crisscrossed the nation, piloting a propeller plane, to interview real home cooks and discover their local specialties.

The Great American Cookbook is the culmination of Paddleford’s career. A best seller when first published in 1960 as How America Eats, this coveted classic has been out of print for thirty years. Here are more than 500 of Paddleford’s best recipes, all adapted for contemporary kitchens. From New England there is Real Clam Chowder; from the South, Fresh Peach Ice Cream; from the Southwest, Albondigas Soup; from California, Arroz con Pollo. Behind all the recipes are extraordinary stories, which make this not just a cookbook but also a portrait of America.
Číst víc
Počet stran
848
Vazba
pevná vazba
ISBN
9780847836901
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
174653
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Rizzoli Universe
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Řeknu ti tajemství, Hanno. Ta opravdu zlá strašidla nikdy nevypadají jako strašidla.“

Prohnilé město - Leigh Bardugo, 2022
Prohnilé město
Leigh Bardugo