Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Raising the Bar - Pam Williams, Jim Eber, Wilmor, 2012

689 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Raising the Bar - Pam Williams, Jim Eber, Wilmor, 2012
Raising the Bar - Pam Williams, Jim Eber, Wilmor, 2012

Raising the Bar

The Future of Fine Chocolate

Billions of us worldwide understand what it means to scream those words. We feel lost even unhinged without chocolate's pleasures. And if chocolate is the music that makes our... Číst víc

Nakladatel
Wilmor, 2012
Počet stran
278

Billions of us worldwide understand what it means to scream those words. We feel lost even unhinged without chocolate's pleasures. And if chocolate is the music that makes our days brighter, fine chocolate is the symphony ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

689 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

AHA! Rodičovství - Praktický průvodce - Laura Markham, Mladá fronta, 2024
Raising the Bar - Pam Williams, Jim Eber, Wilmor, 2012
689 Kč

Více o knize

Billions of us worldwide understand what it means to scream those words. We feel lost even unhinged without chocolate's pleasures. And if chocolate is the music that makes our days brighter, fine chocolate is the symphony the richest, most complex form in the chocolate universe. The most important movement in that symphony's centuries-old existence is now beginning. And that future is what? A world of gray monochromatic flavor, or one rich with a rainbow of flavors that capture the myriad pleasures and diversity of the cocoa bean? In the spirit of Michael Pollan's The Omnivore's Dilemma, Raising the Bar: The Future of Fine Chocolate tells the story of what that next movement in the fine flavor chocolate symphony might hold. Told in four lively parts covering everything from before the bean to after the bar genetics, farming, manufacturing, and bonbons the book features interviews with dozens of international stakeholders across the fine flavor industry to consider the promises and pitfalls ahead. It looks through what is happening today to understand where things are going, while unwrapping the possibilities for the millions and millions of us who believe that life without the very best chocolate is no life at all.
Číst víc
Počet stran
278
Vazba
brožovaná vazba
ISBN
9780969192121
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
212384
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Wilmor
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Prázdná ranní knihovna má v sobě něco, co mě vždycky hluboce zasáhne. Tiše a klidně tu odpočívají všechna slova, všechny myšlenky.“

Kafka na pobřeží - Haruki Murakami, 2017
Kafka na pobřeží
Haruki Murakami