Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Pekařský učeň - Peter Reinhart, Kniha Zlín, 2015

449 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Pekařský učeň - Peter Reinhart, Kniha Zlín, 2015
Pekařský učeň - Peter Reinhart, Kniha Zlín, 2015

Pekařský učeň

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného... Číst víc

5,0 2 hodnocení
Nakladatel
Kniha Zlín, 2015
Počet stran
285

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje... Číst víc

  • Kniha
  • Čeština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Více o knize

Peter Reinhart, zakladatel legendární pekárny Brother Juniper’s Bakery a vynikající instruktor největší světové kulinářské akademie, stojí v čele amerického hnutí řemeslného chleba už více než 15 let. Jeden den se mu něco povede a druhý hned pokračuje ve vylepšování receptů a technik na nikdy nekončící cestě za vynikajícím chlebem. V knize Pekařský učeň popisuje zásadní pokroky a objevy v oblasti pečení chleba, ke kterým dospěl při studijním pobytu ve francouzských boulangeriích a během poučných hodin, strávených v kuchyni kulinářské akademie spolu se svými studenty.
Nahlédněte Peterovi přes rameno a učte se spolu s ním od nejváženějších francouzských pekařů, jako jsou Lionel Poilâne a Phillippe Gosselin, jehož pain a l’ancienne revolučním způsobem změnil umění přípravy baget. Sledujte jej při práci v kuchyni, kdy svým studentům vysvětluje dvanáct fází chleba. Názorné instrukce jsou vysvětleny pomocí více než 100 návodných fotografií. Nově nabyté vědomosti využijete při přípravě 50 nových receptů pro klasické chleby, jako je rustikální ciabatta, vydatný pain de campagne, tradiční newyorský bagel nebo pekařský svatý grál – Peterova verze slavného pain a l’ancienne. Peter dokáže skloubit přísnou vědu, pokročilé techniky a historii přípravy jídla – výsledkem je jednoduše přístupná a podmanivá kniha, bohatá a různorodá stejně jako chleby, které si podle ní připravíte. Je to původní kniha o jídle, napsaná okouzlujícím a inspirujícím stylem. Odměnou vám budou ty nejlepší chleby a pečivo na světě.
Číst víc
Originální název
Bread Baker´s Apprentice
Počet stran
285
Rozměr
240×260 mm
Hmotnost
1461 g
ISBN
9788090618800
Rok vydání
2015
Edice
WALT
Naše katalogové číslo
215648
Jazyk
čeština
Překlad
Nakladatel
Kniha Zlín
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

5,0 / 5

2 hodnocení

2
0
0
0
0

Jak se líbila kniha vám?

Čtenářské recenze

danka kopálová
Neověřený nákup
2.3.2016
kniha pre všetkých
Tak by sa to asi dalo nazvať=kniha pre začiatočníkov,ale aj pre pokročilých kuchároch. Užitočná a nápaditá.
Pri tom množstve kuchárskych kníh na trhu je práve táto naozaj dobrá.Mnoho receptov možno budete poznať.Napokon= opakovaniu sa nedá vyhnúť. Ak človek hľadá podobnú knihu tak odporúčam túto.Celkom špeciálne pre začínajúcich pekárov....ale = neučíme sa celý život?
Číst víc
petit www.citatusami.sk
Neověřený nákup
18.1.2016
Skvela kniha
Kniha je napisana pre uplnych zaciatocnikov, ale na svoje si pridu aj ostrielani pekarici. Jedna dolezita vytka sa tyka uvadzanych mnozstiev. Su tam chyby v prepoctoch - lyzicka na gram a podobne. Treba si davat pozor, pri jednom recepte na cca 1kg muka, sa uvadza 80g suseneho drozdia, co je cca 10 balickov, to nebude celkom presne :D . Číst víc

„Člověk nemůže správně myslet, správně milovat ani správně spát, pokud se správně nenajedl!“

Tři guineje / Vlastní pokoj - Virginia Woolfová, 2020
Tři guineje / Vlastní pokoj
Virginia Woolfová