Kuchařky dle národní kuchyně od autora Pavlína Berzsiová od nakladatelství Slovart
Európska kuchárka obsahuje kapitoly: Šaláty a studená kuchyňa, Polievky a omáčky, Mäso, Hydina a domáci králik, Zverina, Ryby a plody mora, Zelenina a huby, Strukoviny a obilniny, Zemiaky a ryža, Cestoviny, Vajcia a syry, Múčniky, Teplé sladké jedlá...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle