Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

S brožovanou vazbou české kuchařky od autora Petr Stupka

Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky 
FR

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Ván

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Kuchařské čarování Petra Stupky - Petr Stupka, MCU, 2012
Kuchařské čarování Petra Stupky

Kniha s více než 250 recepty známého kuchaře a gastronomického specialisty. Kniha známého kuchaře, gastronomického specialisty, jenž již mnoho let spolupracuje s rozhlasem a televizí...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařské čarování Petra Stupky II. - Petr Stupka, MCU, 2012
Kuchařské čarování Petra Stupky II.

Volné pokračováním prvního dílu „čarování“, tentokrát inspirované tradičními recepty. Kapitoly této kuchařky jsou řazeny tak, jak plyne kalendářní rok a zároveň nám připomínají dávné zvyky našich předků...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy 
DE

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    123 Kč
    Do 6 dnů

Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky - Petr Stupka, Jan Eliášek, MCU, 2016
Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky 
EN

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern