Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Kuchařky dle národní kuchyně od autora Harald Salfellner

Použité filtry
Zrušit filtry
Česká kuchyně - Harald Salfellner, Vitalis, 2019
Česká kuchyně

Se svým bohatstvím kulinárních tradic se naše země může sebevědomě ucházet o místo v kruhu národů, jejichž kuchyně hrají v Evropě prim. Delikatesy jako olomoucké tvarůžky, pražská šunka nebo sladké lázeňské oplatky z Karlových Varů jsou známy na celém...

  • Knihapevná vazba
    389 Kč
    Do 25 dnů

La cocina checa - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cocina checa 
ES

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks

Böhmische Küche - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Böhmische Küche 
DE

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    309 Kč
    Do 25 dnů

La cucina ceca - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cucina ceca 
IT

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    310 Kč
    Skladem 1 ks
La cuisine tcheque - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
La cuisine tcheque 
FR

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná...

  • Knihapevná vazba
    334 Kč
    Do 25 dnů

Czech Cuisine - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Czech Cuisine 
EN

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však...

  • Knihapevná vazba
    390 Kč
    Do 25 dnů

The Best Czech Recipes - Harald Salfellner, Vitalis, 2018
The Best Czech Recipes 
EN

Stejně jako před dávnými časy, za dob císařů, přijíždějí i dnes turisté do České republiky, aby okusili chutné speciality, jako jsou třeba jemné delikatesy ze světově proslulých lázní Karlových Varů, Mariánských a...


Češskaja kuchnja - Harald Salfellner, Vitalis, 2022
Češskaja kuchnja 
RU

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc.

  • Knihapevná vazba
    349 Kč
    Do 25 dnů

Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Las mejores recetas de la cocina imperial 
ES

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout...

  • Knihabrožovaná vazba
    238 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nechci na tobě, abys mě měl takhle rád pořád, ale chci, aby sis to pamatoval. Někde ve mně bude vždycky ten člověk, kterým jsem dnes večer.“

Něžná je noc - Francis Scott Fitzgerald, 2012
Něžná je noc
Francis Scott Fitzgerald