Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Knihy od autora Jaromír Beránek

Použité filtry
Zrušit filtry
Moderní řízení hotelového provozu

Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...

  • 252 Kč
    Ihned ke stažení
  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Když je život online

Denis je obyčejný městský floutek, nepříliš praktický a poněkud lehkomyslný třicátník. Jeho život se však zcela obrátí naruby, když ho osud obdaří pohádkovou výhrou v loterii.

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    129 Kč
    Ihned ke stažení

Lásky 2. jakosti

Připoutejte se a nedýchat! Denisova nekonvenční jízda životem tentokrát unikátním pohledem jeho a zároveň partnerky Martiny, která má stejně jako on díky svým přešlapům občas zaděláno na srdeční příhodu...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    129 Kč
    Ihned ke stažení

Ekonomika cestovního ruchu - Jaromír Beránek a kol., Mac Consulting, 2013
Ekonomika cestovního ruchu

Cestovní ruch z pohledu ekonomiky. Učebnice pro obory cestovního ruchu.

  • Knihabrožovaná vazba
    94 Kč
    Do 20 – 25 dnů
  • 252 Kč
    Ihned ke stažení
Provozujeme pohostinství a ubytování - Jaromír Beránek, Grada, 2004
Provozujeme pohostinství a ubytování

Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace...


Dietní stravování : jednotný dietní systém - Jaromír Beránek, , 2007
Dietní stravování : jednotný dietní systém

Vydáno ve spolupráci s nakl. Grada Publishing



Řízení hotelového provozu - Jaromír Beránek, Pavel Kotek, Grada, 2007
Řízení hotelového provozu

Komplexním způsobem popisuje kniha provoz hotelu z hlediska hotelového managementu a marketingu. Definuje klíčové oblasti nutné k řízení, a to od zákazníka přes personál, tvorbu cen až ke kontrole kvality, popisuje organizaci, zásobování...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Řízení hotelového provozu (3., přepracované vydání) - Jaromír Beránek, Pavel Kotek, Grada, 2003
Řízení hotelového provozu (3., přepracované vydání)

Kniha radí, jak zajistit provoz špičkového hotelu z hlediska managementu a marketingu. Třetí, přepracované vydání.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Slovník potravinářů a gastronomů - Jaromír Beránek, Grada, 2005
Slovník potravinářů a gastronomů

Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd....

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“