V knihkupectví na téma pečivo kuchařky podle úpravy
Už nemusíte chodit do cukrárny! Josef s Terezou vás nenechají v troubě a poradí vám, jak si ty největší dobroty upéct snadno doma, tak abyste jimi mohli pohostit i nečekanou nedělní...
-
Knihapevná vazba321 KčSkladem > 5 ks
Kynuté pečivo má nezaměnitelnou chuť, za kterou vděčí především kvasinkám. Kromě droždí a přírodního kvasu však existuje ještě jedna možnost: slánek. Že jste o něm nikdy neslyšeli? Není divu, tahle originální metoda má...
-
Knihapevná vazba333 KčSkladem 1 ks
Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její...
-
Knihapevná vazba597 KčSkladem > 5 ks
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky...
-
Knihapevná vazba479 KčSkladem 1 ks
Čeká vás přes 60 nových famózních receptů, které zvládne úplně každý. Naučíme se, jak jednoduše upéct lahodnou briošku, jak na ty nejoblíbenější kokosky nebo jak vykouzlit ten nejvoňavější chleba...
-
Knihapevná vazba499 KčSkladem 1 ks
Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...
-
Knihabrožovaná vazba149 KčDo 2 – 5 dnů
Chléb je pro mnoho lidí základní potravina, po které dennodenně sahají takřka automaticky. Světoznámý pekař Paul Hollywood věří, že pokud si zvládnete chléb připravit doma a zažijete všechny fáze jeho výroby, od zaboření rukou...
-
Knihapevná vazba319 KčSkladem 2 ks
Sladké hříchy – svérázný průvodce světem sladkostí, nabízí širokou paletu receptů a technik ze všech koutů světa...
-
Knihapevná vazba351 KčDo 3 – 6 dnů
Druhá séria relácie Pečie celé Slovensko, ktorú RTVS vysielala od októbra 2022, si opäť získala mimoriadny úspech a sledovanosť. Dvanásť amatérskych pekárov a pekárok nielen súťažilo v pečení sladkých a slaných pochúťok, ale...
-
Knihapevná vazba567 KčSkladem > 5 ks
A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...
-
Knihapevná vazba841 KčSkladem 1 ks
This is a book about bread: how to make it and how to eat it at every stage of its life cycle—from the James Beard Award-nominated owner of cult-favorite bakery Bread & Salt...
-
Knihapevná vazba902 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle