Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Příliš pozdě - Colleen Hoover, Ikar CZ, 2024

Na skladě pevná vazba s přebalem kuchařky dle národní kuchyně

Použité filtry
Zrušit filtry
Rok ve Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2017
Rok ve Svatojánu

Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    399 Kč
    Skladem 1 ks

Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    286 Kč
    Skladem 4 ks

Tisíc dnů v Toskánsku - Marlena de Blasi, Jota, 2018
Tisíc dnů v Toskánsku

Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně - lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    267 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    131 Kč
    Skladem

Svatojanský lunární kalendář - Martina Lukášková, Eva Francová, Karel Jerie (ilustrácie), Jiří Franc (ilustrácie), Motto, 2018
Svatojanský lunární kalendář

Člověk je bytost společenská. Vztah nás primárně naplňuje štěstím a spokojeností. Máme-li kolem sebe lidi, živou přírodu a nebeskou oblohu, záleží už jen na tom, jak dané spravujeme a o vztahy pečujeme. Každý vztah potřebuje „to své“. Vztah člověka k...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    301 Kč
    Skladem 1 ks
Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019, Esence, 2019
Nejlepší recepty z MasterChef Česko 2019

V knize najdete ty nejlepší recepty, které byly k vidění v show Master Chef Česko 2019. Nadčasová kuchařka obsahuje mnoho univerzálních, exotických i domácích pokrmů a nápadů pro každou příležitost...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    399 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    176 Kč
    Skladem

Provence (Škola provensálské kuchyně) - Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová, Slovart CZ, 2013
Provence (Škola provensálské kuchyně)

Gui Gedda, ktorý sa v Provence narodil a vyrástol, je považovaný za guru provensálskeho stravovania. Zavedie vás na rybí trh, do tradičnej pekárne, k výrobcom syrov, dozviete sa od neho, ako miestni ľudia získavajú zo surovín najlepšie chute a vône...


Chuťopis - Jitka Rákosníková, Denisa Prošková, Nakladatelství Lidové noviny, 2006
Chuťopis

Chuťopis vznikl cestováním za chutěmi a také z chuti jej napsat. Mnohé z poznatků o chuti té které země platí všeobecně, jiné jsou ozvěnou zcela osobního zážitku...


Moderní asijská kuchařka - Kolektiv autorů, Slovart CZ, 2007
Moderní asijská kuchařka
  • Autorský kolektiv

Ázijská kuchyňa má vyše tisícročnú tradíciu. Napriek tomu objavil západný svet jej kúzlo až nedávno...


Cesty, které voní jídlem - Janis Sidovský, Pavel Vítek, XYZ, 2009
Cesty, které voní jídlem

Kulinářský cestopis, ve kterém se podíváte nejen do různých koutů světa prostřednictvím zážitků Pavla Vítka a Janise Sidovského, ale nahlédnete i do kuchyní několika kontinentů. Součástí knihy jsou recepty na jídla, která si Pavel s Janisem v zahraničí ob


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...

Francouzské sýry, Slovart CZ, 2007
Francouzské sýry

Publikácia je ideálnym sprievodcom pri výbere a určovaní francúzskych syrov či už vo vašej miestnej predajni, alebo pri potulkách Francúzskom. Nájdete v nej viac ako 350 abecedne zoradených druhov syra...


Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA, BURDA Media 2000, 2016
Americká krása - kuchařka z edice Apetit na cestách - USA

Spojené státy nejsou jen domovem hamburgerů, hotdogů, donatů a splněných amerických snů. Zrodily se tu slavné recepty např. na vejce Benedict, salát Caesar, dort Red velvet a spousty dalších sendvičů, dezertů atd. Procestovali jsme USA křížem krážem...


Grilování po česku - Jitka Hőflerová, Amipa, 2008
Grilování po česku

Titul Grilování po česku je další knihou z edice nakladatelství AMIPA. V této knize naleznete 300 chutných receptů na grilování...


Česká kuchyně v moderním pojetí - Eva Filipová, Pragma
Česká kuchyně v moderním pojetí

Ochutnejte klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům...


Tradície na Slovensku - Zora Mintalová Zubercová, Slovart, 2015
Tradície na Slovensku 
SK

Kniha Tradície na Slovensku je zaujímavým čítaním pre celú rodinu o pôvode, vývoji a význame našich bohatých tradícií. V prvej časti ponúka pútavé informácie o...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    349 Kč
    Skladem 4 ks
  • Přečtenávýborný stav
    191 Kč
    Skladem

Jamie's Great Britain - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2011
Jamie's Great Britain 
EN

Jamie grew up in one of the first true British “gastropubs”, which his Mum and Dad still run today. For him, the heart and soul of real British cooking is food that puts a smile on your face. And that’s what he wants...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    735 Kč
    Skladem 1 ks

Da Vinciho kuchyňa - Dave DeWitt, Ikar, 2007
Da Vinciho kuchyňa 
SK

V čase, keď v ranorenesančnom Taliansku zúrili vojny medzi mestskými štátmi, záhadný génius Leonardo da Vinci vytvoril niektoré z najvýznamnejších umeleckých diel všetkých čias. Slávu si nezískal iba úsmevom Mony Lisy...


Nová kuchárska kniha - Terézia Vansová, Tatran, 2022
Nová kuchárska kniha 
SK

Každá doba má svoju kuchársku knihu. A každá kuchárska kniha nám vie okrem receptov prezradiť ešte niečo navyše: esenciu doby, malú ochutnávku bežného života, ľudský pohľad na svet: čo je pre súčasníka dôležité, čím sa musí denno-denne pri príprave...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    516 Kč
    Skladem > 5 ks

Under Pressure - Thomas Keller, Artisan Division of Workman, 2012
Under Pressure 
EN

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that ...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    1 503 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Kdosi řekl, že deprese a krize nejsou nic jiného než neschopnost vidět vlastní budoucnost v růžových barvách.“

Exit West - Mohsin Hamid, 2018
Exit West
Mohsin Hamid