Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Úprava jídla
Typ diety
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Slovegán 3 - Nikoleta Kováčová, Moloko Ventures, 2022
Slovegán 3 
SK

Tretia, tentokrát sladká kuchárka Slovegán ukrýva viac ako 70 vegánskych receptov na obľúbené zákusky z cukrární, najlepšie sladkosti z detstva, najchutnejšie...

  • Knihapevná vazba
    833 Kč
    Skladem > 5 ks

Přirozená strava našich předků - Nora Gedgaudas, Fontána, 2014
Přirozená strava našich předků

Nora Gedgaudas je průkopnicí, která bojuje za naše kolektivní zdraví. Více než 2,6 milionů let lidé věděli, co mají jíst: živočišné tuky a bílkoviny. Díky této stravě jsme byli vysocí, silní a zdraví. Naše tělo je stále nastaveno na tuto stravu, která je.

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem 2 ks

7 úspěšných pravidel k získání vysněné postavy - Pierre Franckh, ANAG, 2016
7 úspěšných pravidel k získání vysněné postavy

Užívat si jídlo, udělat si na něj čas a vychutnat si ho všemi smysly. Důležitá je však zároveň sebeláska a sebe přijetí. Tím lze docílit vysněné postavy...

  • Knihapevná vazba
    133 Kč
    Do 27 dnů

Chuť - Yotam Ottolenghi, Ixta Belfrage, Slovart, 2021
Chuť
Martinus.cz
Martinusák doporučuje 5

V knize vás čekají zcela nové, výjimečně chutné recepty od Yotama Ottolenghiho a Ixty Belfrageové na večeře ve všední dny, ohromující, ale snadno připravitelné pokrmy pro hosty i bombastická jídla pro uvolněné vaření...

  • Knihapevná vazba
    408 Kč
    Skladem 1 ks
Pálíme ovoce - Klaus Hagmann, Birgit Essich, Víkend, 2009
Pálíme ovoce

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii...

  • Knihapevná vazba
    231 Kč
    Do 3 dnů

Podzim - kuchařka z edice Apetit, IDW, 2016
Podzim - kuchařka z edice Apetit

Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí! V druhém dílu nové řady kuchařek časopisu Apetit najdete více než 100 receptů na měsíce září, říjen a listopad, ve kterých zazáří sezonní zelenina, brambory, houby a ovoce...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 6 dnů

Nakupujeme s rozumem, Vaříme s chutí - Iva Málková, Jana Dostálová, Smart Press, 2012
Nakupujeme s rozumem, Vaříme s chutí

Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě jídelníčku. Chroničtí dietáři vědí, že není takový problém zhubnout, ale váhové úbytky si udržet..

  • Knihapevná vazba
    236 Kč
    Do 6 dnů

Polévky ze Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2019
Polévky ze Svatojánu

Naše babičky říkávaly, že polévka je grunt, my ji dnes ale raději vynecháváme. Z polévek v této knize určitě neztloustnete, protože jsou hlavně ze zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin. Samozřejmě v nich nechybí ani bylinky. A pokud těmito...

  • Knihapevná vazba
    247 Kč
    Do 3 dnů

Břišani - Kristýna Mothejzíková, Radkin Honzák, Kristýna Mothejzíková (ilustrátor), Vyšehrad, 2020
Břišani

Máma je v nemocnici a malý Tom doma hospodaří jen s tátou. O víkendu k nim přijede na návštěvu maminčina sestra, teta Radka s dcerou Luckou. Trochu vypomáhá v domácnosti a při tom vypráví, jak se to vlastně má s jídlem a trávením, jak funguje tajemná...

  • Knihapevná vazba
    227 Kč
    Skladem 1 ks

Jak správně jíst - Ruediger Dahlke, Fontána, 2007
Jak správně jíst

Jídlo je víc než se živit, neboť výživa a požitek ze života patří úzce k sobě. Správná výživa podporuje zdraví a vede k pozitivnímu životnímu postoji...

  • Knihapevná vazba
    282 Kč
    Skladem 1 ks
Po italsku do hubky - Marta Kučíková, Mladá fronta, 2019
Po italsku do hubky

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik...

  • Knihapevná vazba
    236 Kč
    Skladem 1 ks

Vegan recepty: chutně a snadno - Monika Brýdová, CPRESS, 2022
Vegan recepty: chutně a snadno

Veganská strava nemusí být jen o chroupání salátů a košťálů – i bez živočišných složek můžete vytvořit plnohodnotná jídla. Stačí jen mít správnou inspiraci a zjistíte, že s ovocem, zeleninou, luštěninami a...

  • Knihapevná vazba
    292 Kč
    Skladem 1 ks

Luštěniny ze Svatojánu - Eva Francová, Motto, 2019
Luštěniny ze Svatojánu

Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a to nejen pro vegetariány a vegany. Jak luštěniny nápaditě, a hlavně chutně připravit? Inspirujte se kuchařkami ze Svatojánu!

  • Knihapevná vazba
    269 Kč
    Skladem 1 ks

Zázračný med - Renate Frank, Víkend, 2010
Zázračný med

Med je pro člověka odpradávna něčím zázračným. Již více než deset tisíc let se používá na celém světě jako výživný a také léčivý prostředek. Ve středověku byl stejně vzácný jako sůl. V dnešní době můžeme med s čistým svědomím považovat za produkt bohatý..

  • Knihapevná vazba
    259 Kč
    Více než 30 dní

Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality - Nick Moyle, Richard Hood, Víkend, 2017
Děláme si sami pivo, víno, medovinu, cider, šumivé nápoje a další unikátní speciality

Dva žízniví kamarádi, zahradníci Nick Moyle a Richard Hood, uskutečňují revoluci v domácí výrobě alkoholu. Autorská dvojice vás přesvědčí, že vyrábět si vlastní alkoholické nápoje může být překvapivě rychlé, snadné...

  • Knihapevná vazba
    324 Kč
    Do 6 dnů

Koření proti choření - Hanka Synková, Poznání, 2010
Koření proti choření

"Kdo je pořádně pročesnekován, procibulován a humorem prokořeněn, uchová se dlouho čerstvý", říká Jitka Molavcová. Tvůrci této knížky s ní vřele souhlasí a dodávávají: Proč bychom se netěšili, když máme možnost ochutit si jídlo,...

  • Knihapevná vazba
    169 Kč
    Do 6 dnů

Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni - Jaroslava Bednářová, Fortuna Libri ČR, 2018
Herbář aneb příroda ve vaší kuchyni

Když se prolne svět starých apatykářů a lékařů se světem kuchařů, přidají se k nim botanici a mistři malíři, vznikne kniha pro radost všem dnešním zvídavým mlsounům a ctitelům říše rostlin...

  • Knihapevná vazba
    302 Kč
    Skladem 1 ks

Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše - Josef Jonáš, Eminent, 2007
Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše

Praktická detoxikace podle MUDr. Josefa Jonáše je učebnicí originální a celosvětově ojedinělé Metody řízené a kontrolované detoxikace organismu, která je završením celoživotní autorovy badatelské cesty přírodní medicínou ...

  • Knihapevná vazba
    265 Kč
    Skladem 1 ks

Ajurvéda - léčení a vaření - Elisabeth Veit, Fontána, 2012
Ajurvéda - léčení a vaření

Léčení a vaření s ajurvédou, přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Indické koření, oleje, léčivé byliny a drahokamy - ajurvéda je tisíce let staré vědění o zdravém, dlouhém a štěstí přinášejícím životě...

  • Knihapevná vazba
    417 Kč
    Do 6 dnů

Velká škola předkrmů, Svojtka&Co., 2007
Velká škola předkrmů

Paleta pestře barevných a aromatických lahůdek, kterou jsme pro vás v této knize sestavili, sahá od šneků v bylinkovém másle přes marinované obří krevety a sýrové chlebíčky až po plněné cuketové květy a křupavé dýňové bramboráčky...

  • Knihapevná vazba
    276 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen