Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

S pevnou vazbou české kuchařky od nakladatelství Ikar CZ

Použité filtry
Zrušit filtry
Dvanáct chutí roku - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2011
Dvanáct chutí roku

S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, zvěřinový vývar, vepřový guláš, kyselo,...


S Evou v ráji - Eva Filipová, Ikar CZ
S Evou v ráji

Více než 200 receptů české kuchyně, které musíte ochutnat. Autorka se věnuje čisté, moderní a kultivované kuchyni. Jídlo prezentované na talíři by mělo podle ní působit jako výtvarné dílo. Miluje vymýšlet úpravy tradičních, klasických...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    105 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek, Ikar CZ, 2015
Česká kuchyně – lehká a elegantní

Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    297 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Krajové speciality: Chodská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Chodská kuchyně

Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, na kterou nemůžeme zapomenout. Patří k Chodům stejně jako čakan. Je to chodský koláč. Ochutnejte i jiné speciality jako...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Moderní česká kuchařka - Martin Jiskra, Ikar CZ, 2001
Moderní česká kuchařka

Vstupte do světa moderní, a přesto tradiční české gastronomie! V této kuchařce najdete nejchutnější pokrmy z pokladnice klasických receptur zpracované podle zásad moderní kuchyně. Ochutnáte bramborové pískorky, máčedlo z Postřekova, martinskou husu s...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česko na talíři, Ikar CZ, 2012
Česko na talíři

Šéfkuchař Jaroslav Sapík s herečkou Danielou Šinkorovou se stali průvodci kulinářského pořadu, v němž každý díl přinesl krajovou specialitu, kterou vykouzlil mistr kuchař z místních surovin...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí kuchařka - Magdalena Dobromila Rettigová, Ikar CZ, 2016
Domácí kuchařka

M. D. Rettigová (1785 - 1845) se stala vskutku průkopnicí nově pojaté kuchařské literatury začátku 19. století. Přinesla do stravování řadu nových myšlenek a Domácí kuchařka aneb pojednání o masitých a postních pokrmech pro dcerky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni - Václav Frič, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Václav Frič vaří tradiční českou kuchyni

Paštika z kuřecích jater s brusinkovou omáčkou, salát z kapra, domácí bramboračka s houbami, srnčí svíčková, zajíc načerno a bramborové placky, hovězí guláš s karlovarským knedlíkem, bramborové šišky, buchty s povidly a tvarohem...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Krajová specialita: Slezská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2013
Krajová specialita: Slezská kuchyně

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané
Iveta a české sladkosti - Iveta Fabešová, Ikar CZ, 2012
Iveta a české sladkosti

Vůně vanilky, těsto upečené dozlatova, neodolatelné kombinace ingrediencí – to jsou Ivetiny domácí koláče, buchty, lehké nadýchané dorty, nejrůznější cukroví, dezerty, pečivo a osvěžující zmrzliny. Příprava je jednoduchá a zvládne ji každý, kdo ...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Valašská kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Valašská kuchyně

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Česká domácí kuchařka - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2014
Česká domácí kuchařka

České kuchařské umění má bohatou historii i nevyčerpatelné zdroje inspirace v tradiční staročeské kuchyni. Současné zahraniční kuchařské knihy již často obsahují jídla jako ovocné knedlíky, typické omáčky, buchty, guláše,...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Krajové speciality: Slovácká kuchyně - Jaroslav Vašák, Ikar CZ, 2012
Krajové speciality: Slovácká kuchyně

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním krojů, lidových písní, tanců, slavností a tradičních řemesel. Kuchařka z edice Krajové speciality obsahuje bohatý receptář...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Buď požehnáno počasí, neboť je společnou věcí lidí, kteří si nemají co říci.“

Povětroň - Karel Čapek, 2017
Povětroň
Karel Čapek