Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Americký milostný experiment - Elena Armas, Ikar CZ, 2024

S pevnou vazbou francouzské kuchařky

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Druh potravin
Další možnosti
Úprava jídla
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Tajnosti francouzského pekaře - Peter Mayle, Gérard Auzet, Argo, 2015
Tajnosti francouzského pekaře

V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečen...

  • Knihapevná vazba
    163 Kč
    Do 25 dnů

Umění francouzské kuchyně - Julia Child, Louisette Bertholl, Simone Beck, Jota, 2014
Umění francouzské kuchyně

Pokud máte rádi dobré jídlo a alespoň občas si něco uvaříte, určitě vás už napadlo, jaké by to bylo, kdybyste si připravili nějakou skutečnou francouzskou specialitu podle zaručeně pravého francouzského receptu...

  • Knihapevná vazba
    462 Kč
    Do 15 dnů
  • Přečtenávýborný stav
    356 Kč
    Skladem

Moje skvělé recepty z francouzského bistra - Anne-Katrin Weber, Slovart CZ, 2015
Moje skvělé recepty z francouzského bistra

Anne-Katrin Weberová se narodila v Stuttgartu, doma je v Hamburku, ale srdce má francouzské. Je to milovnice Francie, která umí o této zemi, jejích lidech i kuchyni...

  • Knihapevná vazba
    285 Kč
    Do 8 dnů

Provence. Škola provensálské kuchyně - Gui Gedda, Marie-Pierre Moine, Slovart CZ, 2021
Provence. Škola provensálské kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně...

  • Knihapevná vazba
    338 Kč
    Skladem 2 ks
Mých 25 let v Provenci - Peter Mayle, Argo, 2019
Mých 25 let v Provenci

Pětadvacet let před napsáním této knihy se Peter Mayle a jeho žena vypravili na dovolenou do jihofrancouzské Provence. Svět, který objevili, je okouzlil natolik, že se tam rozhodli přestěhovat – a nikdy toho nelitovali. I Provence se za to čtvrtstoletí...

  • Knihapevná vazba
    157 Kč
    Skladem 1 ks

Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie, BURDA Media 2000, 2013
Bon appétit! - kuchařka z edice Apetit na cestách - Francie

Časopis Apetit uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské kuchyni je tady další přírůstek - kuchařka plná francouzských lahůdek a delikates. Kniha s názvem Bon appétit aneb Lekce francouzské...

  • Knihapevná vazba
    315 Kč
    Do 5 dnů
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    140 Kč
    Skladem

Francouzky netloustnou: Kuchařka - Mireille Guiliano, Ikar CZ, 2011
Francouzky netloustnou: Kuchařka

Autorka bestselleru Francouzky netloustnou sestavila na přání čtenářek zajímavou a inspirující kuchařskou knihu. Rozdělila recepty do oddílů snídaně, oběd, večeře a tedy jinými slovy – ať nabízí polévky nebo saláty, ...


Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni - Dalibor Navrátil, Ikar CZ, 2010
Bravo, šéfe! Dalibor Navrátil vaří francouzskou kuchyni

Francouzskou gastronomii má zkrátka pod kůží. Je skromný, přestože už má jméno, je nositelem rytířského řádu Chaine des Rotisseurs za přínos k moderní gastronomii a dobré jméno zajistil již několika restauracím...


The French Laundry Cookbook - Thomas Keller, Workman, 1999
The French Laundry Cookbook 
EN

The most transformative cookbook of the century celebrates this milestone by showcasing the genius of chef/proprietor Thomas Keller himself. Keller is a wizard, a purist, a man obsessed with getting it right. And this, his first cookbook, ...

  • Knihapevná vazba
    1 306 Kč
    Více než 30 dní

Quiche a koláče, Ikar CZ, 2016
Quiche a koláče

Toužíte si upéct slavný quiche lorraine, nebo zkusit variantu tohoto slavného slaného koláče s chřestem, či vás snad lákají sladké koláče plné smetany, vanilky a šťavnatého ovoce? Ať již preferujete slaná jídla nebo dezerty, lahodné recepty z této...

Umění francouzské kuchyně 2 - Julia Child, Simone Beck, Jota, 2015
Umění francouzské kuchyně 2

Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel...


Francouzské dobrodružství Jamese Martina - James Martin, Slovart CZ, 2018
Francouzské dobrodružství Jamese Martina

Vydejte se s kuchařem Jamesem Martinem, kterého zřejmě znáte z TV Paprika, na cestu po Francii v klasickém Citroënu 2 a prožijte s ním úžasná kulinární dobrodružství. Na cestě křížem krážem...

  • Knihapevná vazba
    344 Kč
    Skladem 2 ks

A Kitchen in France - Mimi Thorisson, Clarkson Potter, 2014
A Kitchen in France 
EN

With beguiling recipes and sumptuous photography, A Kitchen in France transports readers to the French countryside and marks the debut of a captivating new voice in cooking...

  • Knihapevná vazba
    696 Kč
    Skladem 1 ks

Complete Bocuse - Paul Bocuse, Jean-Charles Vaillant, Flammarion, 2012
Complete Bocuse 
EN

The unequivocal reference tome on the full spectrum of twentieth-century French cooking, interpreted and revised by master chef Paul Bocuse for the home cook. Celebrated chef Paul Bocuse is the authority on classic French cuisine...

  • Knihapevná vazba
    840 Kč
    Více než 30 dní

French Boulangerie, Flammarion, 2024
French Boulangerie 
EN

A complete baking course from the world-renowned professional culinary school École Ferrandi, dubbed the “Harvard of gastronomy” by Le Monde newspaper...

  • Knihapevná vazba
    841 Kč
    Více než 30 dní

Kiše a tarty - Kolektív autorov, Ikar, 2016
Kiše a tarty 
SK
  • Autorský kolektiv

Kiše a tarty sa hodia takmer na každú príležitosť – či už ako drobnosť na zahryznutie k aperitívu, tradičný francúzsky hlavný chod alebo šťavnatý dezert. Sú praktické, rozmanité a nikdy sa nezunujú. Okrem klasiky, za ktorý sa považuje lotrinský kiš...


Mastering the Art of French Cooking (2.) - Julia Child, Simone Beck, Penguin Books, 2011
Mastering the Art of French Cooking (2.) 
EN

In this book Julia Child and Simone Beck help cooks everywhere master the full repertoire of classic French dishes. Their recipes range across soups from the garden...

  • Knihapevná vazba
    695 Kč
    Do 8 dnů

The French Kitchen - Michel Roux, Orion, 2013
The French Kitchen 
EN

French gastronomy is renowned for its classic recipes passed from generation to generation. From Burgundy to the Auvergne, Provence, the Loire and the Pyrenees, ...

  • Knihapevná vazba
    734 Kč
    Více než 30 dní

Baking Chez Moi - Dorie Greenspan, Hachette Livre International, 2014
Baking Chez Moi 
EN

With her groundbreaking bestseller Around My French Table, Dorie Greenspan changed the way we view French food. Now, in Baking Chez Moi, she explores the fascinating world of French desserts, bringing together a charmingly uncomplicated ...

  • Knihapevná vazba
    853 Kč
    Více než 30 dní

Jean-Francois Piege - Jean-Francois Piege, Stephane de Bourgies, Flammarion, 2015
Jean-Francois Piege 
EN

Two Michelin–starred chef Jean-François Piège divulges more than 300 recipes from his exceptional restaurant, with suggestions for combining key ingredients into inventive menus. Visitors to award-winning chef ...

  • Knihapevná vazba
    1 398 Kč
    Do 4 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“