Na téma stolování knihy o etiketě od nakladatelství Grada
- Jaromír Beránek
- kolektiv
Přepracované vydání úspěšného titulu, který opakovaně vychází od roku 1996, zachycuje ohromný rozvoj, jímž hotelnictví v České republice prošlo, a přináší aktuální novinky důležité pro tento obor. Nová učebnice je určena...
-
E-knihaPDF252 KčIhned ke stažení
- Jaromír Beránek
- kolektiv
Kniha detailně pojednává o mnohostranném jevu současné doby - o mezinárodním i domácím cestovním ruchu ve všech jeho souvislostech. Čtenář v ní najde informace o makroekonomických ukazatelích cestovního ruchu, ekonomických aspektech...
-
E-knihaPDF252 KčIhned ke stažení
Víte jaká je sklenka na bílé víno? Jak správně zacházet s ubrouskem? A jak jíst rybu? Tato kniha vám přináší know-how moderní etikety stolování...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Komplexním způsobem popisuje kniha provoz hotelu z hlediska hotelového managementu a marketingu. Definuje klíčové oblasti nutné k řízení, a to od zákazníka přes personál, tvorbu cen až ke kontrole kvality, popisuje organizaci, zásobování...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Kniha radí, jak zajistit provoz špičkového hotelu z hlediska managementu a marketingu. Třetí, přepracované vydání.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle