Hnědá kuchařky podle úpravy - grilování
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem...
-
Knihapevná vazba205 KčDo 4 dnů
Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času - doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou - těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
A New York Times best selling complete meat- and brisket-cooking education from the country's most celebrated pitmaster and owner of the wildly popular Austin restaurant Franklin Barbecue...
-
Knihapevná vazba573 KčVíce než 30 dní
Lidé na celém světě připravují pokrmy nad otevřeným ohněm. Dříve to byl základní způsob přípravy jídla, který ve zkoušce časem obstál, v současnosti jde o oblíbený způsob trávení volného času...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Výhodná kolekce o grilování od oblíbeného českého šéfkuchaře!...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Základy grilování • Nejlepší recepty z celého světa. Abeceda grilování a nejlepší recepty z pěti „grilovacích velmocí“...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Titul Grilování po česku je další knihou z edice nakladatelství AMIPA. V této knize naleznete 300 chutných receptů na grilování...
-
Knihapevná vazba s přebalemVyprodané
Keď dni sa predlžujú a teploty začnú stúpať, zrazu sa vracia aj potešenie z grilovania. Recepty z tejto knihy vám pomôžu pripraviť nečakané zážitky. Lahodné hovädzie stejky s kukuričným klasom, stejky z krkovičky so slaninou a chilli...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Tepelná úprava pokrmov priamym ohňom, v žiarovisku, na kameni či otočnom systéme, je technickou skúsenosťou a nezriedka tajomstvom obľúbených kuchárov. Kniha, ktorá obsahuje veľké množstvo fotografií je názornou pozvánkou do sveta kulinárskych praktík.
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle