Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

S oranžovou obálkou v českém jazyku kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    277 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    293 Kč
    Skladem 2 ks

Jíme zdravě, Jíme zdravě, 2021
Jíme zdravě

96 stran, 65 fantastických receptů, díky kterým zazáříte na každé grilovačce. Jak grilovat zdravě? Zbrusu nová kuchařka z dílny Jíme zdravě vám ukáže, že je to hračka! Těšte se na zdravější varianty oblíbených hitů...

  • Knihabrožovaná vazba
    160 Kč
    Skladem 1 ks
Velká škola předkrmů, Svojtka&Co., 2007
Velká škola předkrmů

Paleta pestře barevných a aromatických lahůdek, kterou jsme pro vás v této knize sestavili, sahá od šneků v bylinkovém másle přes marinované obří krevety a sýrové chlebíčky až po plněné cuketové květy a křupavé dýňové bramboráčky...

  • Knihapevná vazba
    278 Kč
    Skladem 1 ks

Pizza - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2015
Pizza - 50 snadných receptů

V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola...

  • Knihapevná vazba
    217 Kč
    Skladem 3 ks

Zelenina z jednoho hrnce

Příprava zeleniny jednoduše. chutně a kreativně.

  • 367 Kč
    Ihned ke stažení

Grilujeme po česku

Jednoduché recepty, snadná dostupnost ingrediencí, pestrost nabízených grilovaných lahůdek, přehlednost jejich řazení a především obrovské zkušenosti autorky receptů - to jsou ve stručnosti hlavní přednosti této celobarevné...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    152 Kč
    Ihned ke stažení

Ohňová kuchařka

Knížka je určena všem gurmánům, labužníkům, milovníkům vaření a všem kdo milují přípravu pokrmů v přírodě. Autoři v knížce nabízejí čtenářům to nejlepší z toho, co se jim podařilo za několik let vykouzlit v pánvi...

  • 152 Kč
    Ihned ke stažení

Koláče a dorty - 50 snadných receptů, Naše vojsko CZ, 2015
Koláče a dorty - 50 snadných receptů

Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává...

  • Knihapevná vazba
    215 Kč
    Do 4 – 7 dnů
Úžasné dorty - Mich Turnerová, Ikar CZ, 2015
Úžasné dorty

Její dorty zdobí stoly Madonny, Pierce Brosnana nebo Davida Beckhama. Jedna z nejlepších profesionálních cukrářek vás uvede do světa pečení a zdobení originálních dortů a moučníků. Naučte se péct máslové, čokoládové nebo ovocné dorty...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Těstoviny v naší kuchyni, František Beníšek, 2010
Těstoviny v naší kuchyni

Kuchařka nabízí velký výběr receptů z celého světa . Těstoviny se snadno kombinují s různými druhy masa, zeleniny, ovoce a s nepřeberným množstvím omáček...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zapékaná jídla - Šárka Vaiglová, Amipa, 2008
Zapékaná jídla

Naleznete zde recepty na zapékané brambory, zapečenou zeleninu, zapečené těstoviny, zapečené ryby, různé druhy zapečeného masa a uzeniny, sladká zapečená jídla, zapečené houby a ostatní zapečená jídla....

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Velká domácí cukrářka - Pavlína Berzsiová, Slovart CZ, 2011
Velká domácí cukrářka

Velká domácí cukrářka je plná receptů na výborné moučníky, kterou napsala víceprezidentka Asociace kuchařů a cukrářů ČR Pavlína Berzsiová, obsahuje školu pečení pro základní těsta (kynuté, listové, křehké, piškotové...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domácí pomazánky - Jaroslav Kodým, Agentura VPK, 2005
Domácí pomazánky

Nabízíme vám publikaci poněkud s jiným posláním, než bývá u receptů na pomazánky a na podobné rychle občerstvení. Jistě si uvědomujete, že v naší době se pro mnohé vytrácí pravidelnost stravování a společného posezení u rodinného stolu...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pizza s vtipem a fantazií, Rebo, 2011
Pizza s vtipem a fantazií

Tato kuchařka v neobvyklém kulatém formátu nabízí lákavé recepty na pizzu ve více než 50 variacích...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Laskončina kuchařka: pro malé kuchtíky - Zuzana Pavésková, Zdenka Chocholoušová, Jan Vajda (ilustrácie), Nakladatelství Fragment, 2014
Laskončina kuchařka: pro malé kuchtíky

Pohádkové prasátko Pigy se svou kamarádkou a skvělou kuchařkou Laskonkou připravily výběr těch nejbáječnějších receptů. Laskončina kuchařka je plná jednoduchých receptů a kreslených návodů, jak si mohou děti samy připravit zdravou snídani a svačinky do...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Kvásek - Lenka Mančíková, NOXI, 2018
Kvásek

Už jste někdy pekli z kvásku? Není to složité a je to mnohem zdravější i chutnější! Lenka Mančíková se věnuje kvásku už dlouhé roky, a dokonce organizuje kváskové kurzy. Ve své knize Kvásek nabízí množství užitečných tipů...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Pečeme moučníky po celý rok - Lea Filipová, Grada, 2007
Pečeme moučníky po celý rok

Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fígle",...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Síla přírodní fermentace - Sandor Ellix Katz, Grada, 2015
Síla přírodní fermentace

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano