Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024

Na téma dezerty kuchařky podle úpravy od nakladatelství Rebo

Použité filtry
Zrušit filtry
Sladké pečení, Rebo, 2008
Sladké pečení

V této knize vám nabízí široké spektrum sladkých moučníků, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí, a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...


Zlatá kniha pečení, Rebo, 2012
Zlatá kniha pečení

Kniha Zlatá kniha pečení je skvělým pomocníkem každé kuchařky. Obsahuje více než 500 receptů na ovocné či smetanové dorty, cukroví, koláče, nejrůznější sladkosti, ale také na celozrnné a slané pečivo, chléb či housky...


Pečení, Rebo, 2016
Pečení

Velká kniha pečení s osvědčenými recepty pro každé roční období a pro každou příležitost. Přes 500 bohatě ilustrovaných receptů ve 13 kapitolách. Tipy na moučníky pro slavnostní příležitosti. Tradiční sladkosti nenáročné na čas pro pohoštění vašich...


Dezerty, Rebo, 2007
Dezerty

Lahodný dezert jako sladká tečka na závěr jídla, sladké hlavní jídlo nebo pamlsek pro zpestření dne – kdo by odolal takovému pokušení? Tato kuchařka nabízí celou řadu lákavých receptů na jemné krémy a pudinky, náročné zmrzlinové variace,...

Čokoládové dobroty, Rebo, 2007
Čokoládové dobroty

Existuje vůbec někdo, kdo by vášnivě nemiloval čokoládu? Čokoláda není pouze jídlo, které stimuluje smysly. Nejenže skvěle chutná, ale také uklidňuje a dodává energii...


Čokoláda - Tobias Pehle, Rebo, 2009
Čokoláda

Čokoládu miluje snad každý. Kdo se chce ale o ní také více dozvědět, nalezne mnoho zajímavých informací na stránkách tohoto lexikonu. Čokoláda je tu představena jako fenomén, který hýbe světem chutí, obchodu, ale i módy...


Co dům dal - Amanda Hellberg, Eveline Johnsson, Rebo, 2017
Co dům dal

Jedna brambora, rýže od večera, dvě pomačkané hrušky… stojí za to je uchovávat? Ano, rozhodně je nevyhazujte! Vařit ze zbytků je chytré, výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí a výsledek je neuvěřitelně chutný...


Slané a sladké pečivo, Rebo, 2008
Slané a sladké pečivo

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    24 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

(Nejen) pečení s čokoládou, Rebo, 2007
(Nejen) pečení s čokoládou

Dějiny čokolády jsou vskutku vzrušujícím tématem: dozvíte se, jak výjimečný vliv měla čokoláda na dějiny a že za její popularitou se skrývá skutečná věda. A samozřejmě v knížce najdete spoustu skvělých receptů...

  • Knihakrabička
    314 Kč
    Skladem 1 ks

Slané a sladké mufiny a řezy, Rebo, 2008
Slané a sladké mufiny a řezy

Tato kniha nabízí široké spektrum vynikajících pokrmů, které byly připraveny pro snadnou a rychlou přípravu. Tyto rozmanité recepty vás jistě uspokojí a budou tak přínosem do vaší kuchařské knihovny...

Rodinná encyklopedie pečení, Rebo
Rodinná encyklopedie pečení

Recepty pro každé roční období a pro každou příležitost. Předpisy na dorty, koláče, drobné sladkosti, ale i na pizzu, chléb, či slané pečivo...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    249 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bábovky pokaždé jinak - Vladimír Heger, Rebo, 2012
Bábovky pokaždé jinak

Publikace z řady „tvarovaných“ kuchařek jsou moderními kuchařskými knihami v zajímavém formátu, které jsou věnovány konkrétnímu druhu pokrmů.

  • Knihapěnová vazba
    Vyprodané

Koláče a dorty s vtipem a fantazií, Rebo, 2010
Koláče a dorty s vtipem a fantazií

Vždy si lze zpříjemnit chvíle s rodinou i s přáteli tradiční pochoutkou, kterou představují koláče a dorty. Podle ročního období je plníme sezonním ovocem nebo máslovými, tvarohovými, ořechovými či čokoládovými náplněmi...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Moučníky a dezerty - Gwenaëlle Guichard-Solignac, Rebo, 2007
Moučníky a dezerty

Nechejte se svést sladkým pokušením lákavých dobrot a začtěte se do 1000 receptů na báječné dezerty a moučníky.

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečeme s čokoládou, Rebo, 2008
Pečeme s čokoládou

Prověřené a vyzkoušené recepty na čokoládové řezy, dorty, krémy a pudinky.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Kuchařské umění od A do Z, Rebo, 2007
Kuchařské umění od A do Z

Tato encyklopedie nabízí všechny hlavní kvality dobré kuchařské knihy: je přehledná, bohatě ilustrovaná, nabízí bezpočet praktických rad, které umožní proniknout do kulinářského umění i začátečníkům...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Zlatá kniha pečení, Rebo, 2010
Zlatá kniha pečení

Kniha Zlatá kniha pečení je skvělým pomocníkem každé kuchařky. Obsahuje více než 500 receptů na ovocné či smetanové dorty, cukroví, koláče, nejrůznější sladkosti, ale také na celozrnné a slané pečivo, chléb či housky...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Čokoláda, Rebo, 2003
Čokoláda

Název z obálky. Přeloženo z angličtiny

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano