Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

Na téma slané pečivo kuchařky podle úpravy od nakladatelství Ikar

Použité filtry
Zrušit filtry
Šaláty, Ikar, 2008
Šaláty 
SK

Nové vydanie obľúbenej kuchárskej knihy...


Veľká kniha o pečení chleba - Kolektív autorov, Ikar, 2015
Veľká kniha o pečení chleba 
SK
  • Autorský kolektiv

Návrat k tradíciám, uprednostňovanie biopotravín a miestnych surovín, ale aj labužníctvo a kulinárske nadšenie vedie k tomu, že čoraz viac ľudí si pečie doma vlastný chlieb. Všetkým, ktorí sa chcú pustiť do chlebového dobrodružstva...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    151 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Pečivo na slávnostné príležitosti, Ikar, 2006
Pečivo na slávnostné príležitosti 
SK

Vynikajúce drobné pečivo, koláče, torty a pečené darčeky...

  • Přečtenámírně opotřebovaná
    78 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Bufetový branč - Tanja Dusyová, Ikar, 2009
Bufetový branč 
SK

Rytmus súčasného života si presadil potrebu pozývať hostí a ulahodiť im lákavými zájedkami v každom dennom čase – či už pri luxusných raňajkách, príjemnej poludňajšej párty alebo pri pestrom podvečernom bufetovom stole...

Basic baking - Základy pečenia - Sebastian Dickhaut, Cornelia Schinhartová, Ikar, 2003
Basic baking - Základy pečenia 
SK

Ak si myslíte, že nie každý môže byť pekárom či cukrárom, je najvyšší čas presvedčiť vás o opaku.


Chlieb - Eric Treuille, Ursula Ferrigno, Ikar, 2005
Chlieb 
SK

Táto príručka vám umožní stať sa majstrami pekármi vo svojom dome. Prináša viac ako 100 receptov z celého sveta.


Tapas, Ikar, 2007
Tapas 
SK

Tapas sú chuťovky, ktoré sa s obľubou konzumujú nielen v ich domovine – Španielsku – k vínu, pivu alebo sherry. Drobné lahôdky z rôznych druhov mäsa a rýb, zeleniny a vajec sa dajú vyčariť rýchlo a jednoducho.


Tapas, Ikar, 2007
Tapas

Tapas IKAR - IKAR - Jazyk: CZ - Vazba: Pevná bez přebalu matná - 160 str. - ISBN: 80-249-0898-0 - Kniha


Pirôžky - Petr Jachnin, Ikar, 2013
Pirôžky 
SK

Dijonské pirôžky s bravčovým mäsom, gruzínske pirohy, židovský kreplach, litovské virtiňaje, moskovské pelmene, grécke manti, provensalské lístkové pirôžky, zelené ravioly v paradajkovej omáčke, cappelletti s hubami a vývarom,...


101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Pečieme sladké a slané koláče - Kolektív autorov, Ikar, 2001
101 receptov a rád z časopisu Slovenka - Pečieme sladké a slané koláče 
SK
  • Autorský kolektiv

Výber z osvedčených receptov našich gazdiniek.

Pizza - Dr. Oetker, Ikar, 2004
Pizza 
SK

Pikantná kuracia pizza, pestrá pizza, pizza s cestovinou, pizza s gyrosom...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Domáca pekáreň - Yvan Cadiou a kol., Ikar, 2009
Domáca pekáreň 
SK

V publikácii nájdete 300 ilustrovaných receptov slaných a sladkých chlebov, pečiva, koláčov a domácich zaváranín. Kuchyňa vám bude rozvoniavať a pochutnáte si na mäkučkom, lahodnom, voňavom pečive...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„V tajemstvích je síla. A ta síla slábne, když se o ně někdo rozdělí, takže je nejlepší, když se tajemství udržují, a udržují se pořádně. Když se o tajemství podělíš, o opravdová tajemství, o ta důležitá, dokonce jen s jedním jediným člověkem, změní je to. Když si je napíšeš, je to ještě horší, protože se nedá odhadnout, kolik lidí je uvidí na papíře, ať jsi s tím sebeopatrnější. Takže když už máš tajemství, je opravdu nejlepší je udržovat, jak pro jejich vlastní dobro, tak pro tvoje.“

Noční cirkus - Erin Morgenstern, 2020
Noční cirkus
Erin Morgenstern