Seřadit
- Bestsellery
- Top hodnocení
- Novinky
- Nejdražší
- Nejlevnější
- Nejvyšší sleva
-
61 produktů
Nová, špičkově zpracovaná kuchařka a nadčasový průvodce pohoštěním českých a moravských domácností. Přes 180 fotografií a ilustrací! Více než 130 receptů. Přehledné postupy psané jednoduchým jazykem, kterému rozumí opravdu každý...
-
Knihapevná vazba296 KčSkladem > 5 ks
Kniha Snadno & Rychle 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty pro každý den popsanými „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, a to včetně začátečníků...
-
Knihapevná vazba304 KčSkladem 1 ks
Nejobsáhlejší kuchařská kniha autora knižních bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. V této velkolepé publikaci se poprvé stává spoluautorkou Vaňkova manželka Jana, která na všech jeho předchozích...
-
Knihapevná vazba576 KčSkladem 3 ks
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa...
-
Knihapevná vazba299 KčSkladem 1 ks
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů...
Detailní obrázková kniha s vice nez 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout připravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí...
Bylo 3. listopadu 2011 a na pultech knihkupectví se objevila první publikace našeho vydavatelství, první vydání kuchařky Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila. Všech 6 000 kusů bylo...
-
Knihapevná vazba378 KčSkladem 4 ks
Ohněm a kouřem voní nová kniha „Grilování, tipy a postupy krok za krokem.“ Za kvalitou tohoto precizního průvodce grilováním stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk a jeho žena Jana...
-
Knihapevná vazba335 KčSkladem 3 ks
Sbírka známých i méně známých českých pohádek mezi nimiž nechybí i pohádky, které se dočkaly filmového zpracování jako jsou Rozum a štěstí, Sůl nad zlato, O dvanácti měsíčcích nebo O mluvícím ptáku, živé vodě a třech zlatých jabloních...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou...
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“. Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty „krok za krokem“...
Soubor klasických český pohádek od Červené karkulky, Dlouhý, Široký a Bystrozraký až po Hrnečku vař. Pohádky jsou psány velkými písmeny a srozumitelným moderním jazykem, kterému dnešní děti rozumí...
Z dílny autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka přichází na trh zcela přepracovaný evergreen Klenoty klasické evropské kuchyně, výběr legendárních pokrmů, které dobyly svět...
Souvisel věštecký sen Karla Hynka Máchy s jeho smrtí? Nebo ji dokonce způsobil? Básníka měla zabít cholera nebo salmonelóza, ale nikdo kromě něj se nenakazil, ačkoli pandemie cholery devastovaly celé kontinenty. Mohla být pravda úplně jiná?...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
Kdo přesvědčil Hanibala, aby i se svými slony překročil Alpy? Proč Bójové vyrobili z useknuté hlavy římského konzula Lucia Postumia Albina ceremoniální číši? Proč Římané válčili s Bóji čtyřicet let než je vyhnali z Itálie?...
-
Knihabrožovaná vazbaVyprodané
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“. Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty...
Sushi, krok za krokem je edukativní DVD projekt Pražského kulinářského institutu a šéfkuchaře Tomáše Hnátka, kde se snažíme přiblížit techniku sushi širší veřejnosti tak, aby tato technika mohla být aplikována i v běžných domácnostech...
-
Vyprodané
Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů restaurací včetně jídelních lístků...
-
Knihapevná vazbaVyprodané
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a t?
Knižní bestseller "Poklady klasické čeké kuchyně" doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a...
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle