Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012

669 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012

Technologie potravin

Přehled tradičních potravinářských výrob

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě... Číst víc

Nakladatel
Key publishing, 2012
Počet stran
588

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem.... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Čeština

669 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Konečně normální vražda - Dominik Dán, Slovart CZ, 2024
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
669 Kč

Více o knize

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat informace o výrobě potravin a jejich kvalitě a měla by sloužit rovněž jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Tato kniha je souhrnným přehledem tradičních a zároveň i současných potravinářských technologií, rozděleným do 8 kapitol a nově je doplněna rejstříkem odborných pojmů, který umožňuje
čtenáři rychlou orientaci v textu a anglickým souhrnem.
Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
Obecné zásady výroby potravin
Konzervace potravin a technologie masa
Technologie mléka a mlékárenských výrobků
Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
Fermentační technologie
Technologie sacharidů
Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
Číst víc
Počet stran
588
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
176×250 mm
Hmotnost
1035 g
ISBN
9788074181450
Rok vydání
2012
Naše katalogové číslo
458331
Jazyk
čeština
Nakladatel
Key publishing
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
1 158 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Technologie potravin - Pavel Kadlec, Key publishing, 2012
Technologie potravin II - Pavel Kadlec a kol., Vydavatelství VŠCHT
1 158 Kč

„Existuje teorie, která tvrdí, že kdyby jednou někdo přišel na to, k čemu vesmír je a proč tu je, vesmír by okamžitě zmizel a jeho místo by zaujalo něco ještě mnohem bizarnějšího a nevysvětlitelnějšího. Existuje jiná teorie, která tvrdí, že už se to stalo.“