Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018

250 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Le migliori ricette de la cucina imperiale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018

Le migliori ricette de la cucina imperiale

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a... Číst víc

Nakladatel
Vitalis, 2018
Počet stran
80

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Italština
Vyprodané

Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

Další knižní vydání (4)
Las mejores recetas de la cocina imperial - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Brožovaná vazba
Španělština, 2018
Skladem 1 ks

238 Kč


Lučšije recepty imperskoj kuchni - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Brožovaná vazba
Ruština, 2018
Vyprodané

Les meilleures recettes de la cuisine impériale - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Brožovaná vazba
Francouzština, 2018
Vyprodané

Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche - Gabriela Salfellner, Harald Salfellner, Vitalis, 2018
Brožovaná vazba
Němčina, 2018
Vyprodané

Další knižní vydání

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Duše krve a popela - Jennifer L. Armentrout, Nakladatelství Fragment, 2024

Více o knize

Na celé zeměkouli se dnes vaří a pečou speciality, jež mají svůj původ v zemích rakouské monarchie. Velká porce vynalézavosti, okořeněná několika pořádnými špetkami českého a maďarského kuchařského umění, dala vzniknout sladkým i slaným jídlům, pokrmům vybraných chutí i lidovým a vydatným krmím, které se vařily již ve dvorní kuchyni císařovny Sisi a císaře Františka Josefa. K vyzkoušení tu láká celá řada slavných receptů – a škála sahá od věhlasné vídeňské hovězí špičky až k oblíbenému trhanci, na němž si tak rád pochutnával sám císař pán. Italská verze Publikace.

Číst víc
Originální název
Die besten Rezepte aus der kaiserlichen Hofküche
Počet stran
80
Vazba
brožovaná vazba
ISBN
9783899194067
Rok vydání
2018
Naše katalogové číslo
623243
Jazyk
italština
Překlad
Nakladatel
Vitalis
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Život je jako oceán. Cokoli špatného nebo dobrého do něj vhodíme, se nám vrátí.“