Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Menu Design In America - Jim Heimann, Taschen, 2011

1 387 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Menu Design In America - Jim Heimann, Taschen, 2011
Menu Design In America - Jim Heimann, Taschen, 2011

Menu Design In America

Výrobce
Taschen, 2011

1 387 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 03. 6.
  • Na vaší adrese 03. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
03. 6. (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
04. 6.
Odběrní místo PPL
03. 6. (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
04. 6.
AlzaBox
04. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
04. 6.
Kurýr PPL
03. 6. (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024
Menu Design In America - Jim Heimann, Taschen, 2011
1 387 Kč

Více o produktu

Appetite for art: over one hundred years of menu graphics. Until restaurants became commonplace in the late 1800s, printed menus for meals were rare commodities reserved for special occasions. As restaurants proliferated, the menu became more than just a culinary listing. The design of the menu became an integral part of eating out and as such menus became a marketing tool and a favored keepsake. Menu Design is an omnibus showcasing the best examples of this graphic art. With nearly 800 examples, illustrated in vibrant color, this deluxe volume not only showcases this extraordinary collection of paper ephemera but serves as a history of restaurants and dining out in America. In addition to the menu covers, many menu interiors are featured providing a epicurean tour and insight to more than a hundred years of dining out. An introduction on the history of menu design by graphic design writer Steven Heller and extended captions by culinary historian John Mariani accompany the menus throughout the book. Various photographs of restaurants round out this compendium that will appeal to anyone who enjoys dining out and its graphic and gastronomic history.
Číst víc
Počet stran
360
Vazba
pevná vazba
Rozměr
255×360 mm
Jazyk
angličtina, němčina, francouzština
ISBN
9783836526623
Rok vydání
2011
Naše katalogové číslo
111435
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbil produkt vám?

„Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, zůstává očím neviditelné.“

Malý princ - Antoine de Saint-Exupéry, 2022
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry