Steaky
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou
- Nakladatel
- Ikar CZ, 2011
- Počet stran
- 144
Od T-bone steaku přes chateaubriand pečený v solné krustě až k filetu mignon se šalotkou. Máte chuť na něco prostého, rychlého a snadného? Všechny tyto atributy splňuje steak! Není to vůbec obtížné: naučíte se vybrat správně maso, odhadnout stupeň... Číst víc
- Pevná vazba
- Čeština
Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.
Potřebujete poradit knihu?
Zeptejte se online knihkupce!
Proč nakupovat na Martinus.cz?
- Doprava zdarma od 999 Kč
- Více než 5 000 výdejních míst
- Záložky ke každému nákupu