Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková, Fortuna

72 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Přečtená
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková, Fortuna
Přečtená
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková, Fortuna

Technologie přípravy pokrmů 2
Přečtená

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické... Číst víc

2. díl série
Technologie přípravy pokrmů
Nakladatel
Fortuna
Počet stran
86

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, ... Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Mírně opotřebovaná
  • Čeština

72 Kč

Skladem
  • Osobní odběr 11. 6.
  • Na vaší adrese 11. 6.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
11. 6.
Partnerské knihkupectví
11. 6.
Odběrní místo PPL
11. 6.
Odběrní místo Zásilkovna
11. 6.
AlzaBox
11. 6.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
11. 6.
Kurýr PPL
11. 6.

Přečtené knihy nám můžete poslat i vy!

Pošlete nám svoje přečtené knihy a získejte poukázku na nákup.

Vyzkoušet Knihovrátek

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

15% sleva na audioknihy ke stažení - Martinus.cz, 2024
Technologie přípravy pokrmů 2 - Hana Sedláčková, Fortuna
72 Kč

Více o knize

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař - kuchařka i obor kuchař - číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Číst víc
Počet stran
86
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
205×295 mm
Hmotnost
317 g
Naše katalogové číslo
1648307
Jazyk
čeština
2. díl série
Technologie přípravy pokrmů
Nakladatel
Fortuna
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Dětství je továrna na lži, které mají neukončené trvání.“

Tíživá láska - Elena Ferrante, 2018
Tíživá láska
Elena Ferrante