Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
A Work in Progress - René Redzepi, Phaidon, 2019

564 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
A Work in Progress - René Redzepi, Phaidon, 2019
A Work in Progress - René Redzepi, Phaidon, 2019

A Work in Progress

A Journal

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a highly personal document of the creative... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2019
Počet stran
224

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, NomaA Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over ... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

564 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 29. 5.
  • Na vaší adrese 29. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
29. 5.
Partnerské knihkupectví
29. 5.
Odběrní místo PPL
29. 5.
Odběrní místo Zásilkovna
29. 5.
AlzaBox
29. 5.

Doručení na adresu

Kurýr GLS
29. 5.
Kurýr PPL
29. 5.
Další knižní vydání
A Work in Progress - René Redzepi, Phaidon, 2014
Pevná vazba
Angličtina, 2014
Vyprodané

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
A Work in Progress - René Redzepi, Phaidon, 2019
564 Kč

Více o knize

The world-famous chef Rene Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, Noma A Journal is a highly personal document of the creative processes at Noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep this journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at Noma. The result is an unusually candid, and often witty, insight into the inner workings of one of the most creative minds in the food industry today.From the publisher of Noma: Time and Place in Nordic Cuisine and A Work in Progress, in which A Journal was originally featured.
Číst víc
Počet stran
224
Vazba
pevná vazba
Rozměr
156×220 mm
Hmotnost
636 g
ISBN
9780714877549
Rok vydání
2019
Naše katalogové číslo
463305
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Na ty, kteří jsou jiní, číhá nebezpečí za každým rohem.“