Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009

2 222 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009

Modern Gastronomy: A to Z

A Scientific and Gastronomic Lexicon

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and... Číst víc

Nakladatel
CRC Press, 2009
Počet stran
265

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adrià has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

2 222 Kč

Na objednávku
Dodání může trvat více než 30 dní

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Modern Gastronomy: A to Z - Harold McGee, CRC Press, 2009
2 222 Kč

Více o knize

Guru to a new generation of chefs from Chicago to Copenhagen, Spain’s Ferran Adri? has been featured on Time magazine's list of the 100 most influential people of our times and touted by the press as an alchemist and a genius. His restaurant, El Bulli, was ranked first on Restaurant Magazine’s Top 50 list in 2006, 2007, and 2008, and has retained this title in 2009. Considered food’s preeminent futurist, a mad Catalonian scientist, and the godfather of culinary foam and other gastronomic advances, the Alicia Foundation distills Adri?’s culinary knowledge into a practical handbook that will more often be found face up on the counter than collecting dust on a shelf.

A dictionary of present-day cooking, Modern Gastronomy: A to Z puts equal emphasis on the nature of ingredients, their reactions, and the processes they undergo to create the final product. You can quickly look up and find, in plain language, everything you need to know about the science of cooking and the art of combining flavors and textures.
Číst víc
Počet stran
265
Vazba
pevná vazba
Rozměr
152×229 mm
Hmotnost
574 g
ISBN
9781439812457
Rok vydání
2009
Naše katalogové číslo
163847
Styl
zdravé
Jazyk
angličtina
Nakladatel
CRC Press
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Zhluboka jsem se nadechla a naslouchala známému, chlubivému hlasu svého srdce. Já jsem, já jsem, já jsem.“

Pod skleněným zvonem - Sylvia Plath, 2018
Pod skleněným zvonem
Sylvia Plath