Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015

943 Kč

Při nákupu nad 999 Kč
poštovné zdarma
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015

Kew on a Plate with Raymond Blanc

The best dish on Raymond's menu, according to Raymond, is the 'one that's in season'. In this unique TV series and book, Raymond Blanc and Royal Botanic Gardens, Kew have created Číst víc

Nakladatel
Headline Book, 2015
Počet stran
288

The best dish on Raymond's menu, according to Raymond, is the 'one that's in season'. In this unique TV series and book, Raymond Blanc and Royal Botanic Gardens, Kew have created Číst víc

  • Brožovaná vazba
  • Angličtina

943 Kč

Skladem 1 ks
  • Osobní odběr 27. 5.
  • Na vaší adrese 27. 5.

Osobní odběr

Knihkupectví Brno, Velký Špalíček
27. 5. (objednejte do 17:00)
Partnerské knihkupectví
27. 5. (objednejte do 13:00)
Odběrní místo PPL
27. 5. (objednejte do 17:00)
Odběrní místo Zásilkovna
27. 5. (objednejte do 13:00)
AlzaBox
27. 5. (objednejte do 13:00)

Doručení na adresu

Kurýr GLS
27. 5. (objednejte do 13:00)
Kurýr PPL
27. 5. (objednejte do 17:00)

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Spalující bůh - R.F. Kuang, Host, 2024
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015
943 Kč

Více o knize

The best dish on Raymond's menu, according to Raymond, is the 'one that's in season'. In this unique TV series and book, Raymond Blanc and Royal Botanic Gardens, Kew have created a stunning Kitchen Garden at Kew to showcase the heritage and botany of our favourite plants as well as uncover their growing and cooking secrets. We'll explore how these plants arrived in the UK, brought back by intrepid plant hunters, how they flourished and how they spread to become part of our everyday meals. The Kew gardeners offer their tips and expertise in growing this produce, from carrots to potatoes, rhubarb and gooseberries, apples and peas.

And interwoven with these stories will be Raymond's Blanc's detailed tasting notes and 40 mouth-watering recipes. Raymond's unparalleled expertise is drawn from three decades of experience in his own restaurant kitchen garden. He brings with him a lifetime's passion about fruit and veg, knowing exactly which apple is the perfect variety for his Tarte Tartin and which potato makes the perfect Sunday roast. With a wealth of stunning historical illustrations, woodcuts and images as well as beautiful recipe photography, this will be a book to treasure for life.
Číst víc
Počet stran
288
Vazba
brožovaná vazba
Rozměr
200×249 mm
Hmotnost
1118 g
ISBN
9781472224378
Rok vydání
2015
Naše katalogové číslo
203739
Styl
zdravé
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Headline Book
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Kupte společně
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015
Jamie at Home - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2007
1 703 Kč

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

Kupte společně
Kew on a Plate with Raymond Blanc - Raymond Blanc, Headline Book, 2015
Jamie at Home - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2007
1 703 Kč

„Ať člověk utíká, jak chce, sobě samému neunikne. Je to jako se stínem. Pořád se vás to drží.“

Po otřesech - Haruki Murakami, 2010
Po otřesech
Haruki Murakami