Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Culinaria Greece: Greek Specialties, Könemann, 2005

1 037 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)
Culinaria Greece: Greek Specialties, Könemann, 2005
Culinaria Greece: Greek Specialties, Könemann, 2005

Culinaria Greece: Greek Specialties

    Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where... Číst víc

    5,0 1 hodnocení
    Série
    Culinaria
    Nakladatel
    Könemann, 2005
    Počet stran
    400

    Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where historical-cultural treasures and Mediterranean flair are part of everyday life, ... Číst víc

    • Pevná vazba
    • Angličtina
    Vyprodané

    Zadejte e-mail a my vám dáme vědět, jakmile bude kniha dostupná.

    Další knižní vydání
    Culinaria Greece: Greek Specialties, Ullmann
    Brožovaná vazba
    Angličtina
    Vyprodané

    Potřebujete poradit knihu?

    Zeptejte se online knihkupce!

    Proč nakupovat na Martinus.cz?

    • Doprava zdarma od 999 Kč
    • Více než 5 000 výdejních míst
    • Záložky ke každému nákupu

    Naši skřítci doporučují

    Holly (český jazyk) - Stephen King, BETA - Dobrovský, 2024

    Více o knize

    Those who seek out the land of the Greeks with their souls also like to nourish their bodies a la Greek. In the homeland of Homer, Sophocles, and Plato, where historical-cultural treasures and Mediterranean flair are part of everyday life, the love of good food is an integral element of the culture. This volume of Culinaria leads us from the banquet tables of ancient symposia to the sophisticated arrangements of haute cuisine in the metropolises as well as the simpler fare enjoyed by fishermen, farming families, and shepherds. Naturally, wine, olives, sheep's cheese, fish, and fruits play an important role in Greek dishes. This sensual journey across the mainland and the islands provides a view behind the scenes of Greek culinary culture for fans of this country, in which the Orthodox Easter celebration is just one of the highlights. More than 1,300 colored illustrations on 460 pages as well as numerous authentic recipes make even reading this book an experience for the palate.
    Číst víc
    Počet stran
    400
    Vazba
    pevná vazba
    Rozměr
    275×315 mm
    ISBN
    3833110538
    Rok vydání
    2005
    Naše katalogové číslo
    22515
    Jazyk
    angličtina
    Série
    Culinaria
    Nakladatel
    Könemann
    Kategorizace

    Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

    Nahlásit chybu

    Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

    Hodnocení

    5,0 / 5

    1 hodnocení

    1
    0
    0
    0
    0

    Jak se líbila kniha vám?

    „A tak se snažím být laskavý ke všemu, co vidím, a ve všem, co vidím, vidím jeho.“

    Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
    Malý život
    Hanya Yanagihara