Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Modernist Bread - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, Phaidon, 2017

12 968 Kč

Přidejte do košíku a poštovné máte zdarma :)

Modernist Bread

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet... Číst víc

Nakladatel
Phaidon, 2017
Počet stran
2500

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet... Číst víc

  • Pevná vazba
  • Angličtina

12 968 Kč

Skladem 1 ks
Posíláme ihned

Potřebujete poradit knihu?

Zeptejte se online knihkupce!

Proč nakupovat na Martinus.cz?

  • Doprava zdarma od 999 Kč
  • Více než 5 000 výdejních míst
  • Záložky ke každému nákupu

Naši skřítci doporučují

Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024
Modernist Bread - Nathan Myhrvold, Francisco Migoya, Phaidon, 2017
12 968 Kč

Více o knize

Modernist Bread provides a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. Created by the team that published the critically acclaimed Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this James Beard Award–winning encyclopedia of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals. The result is the most in-depth look at bread to date. Stunning photography brings the complete story of bread to life across five volumes―uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust.

In Modernist Bread, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless-steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all the recipes into the kitchen in one compact collection. Spanning over 2,600 pages, Modernist Bread will become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker―whether you are a strict traditionalist, avid Modernist, home baker, restaurant chef, or artisanal baker―to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.
Číst víc
Počet stran
2500
Vazba
pevná vazba
Rozměr
470×330 mm
Hmotnost
2340 g
ISBN
9780982761052
Rok vydání
2017
Naše katalogové číslo
296429
Jazyk
angličtina
Nakladatel
Phaidon
Pro koho
pro náročné
Kategorizace

Našli jste nepřesnosti? Dejte nám, prosím, vědět!

Nahlásit chybu

Máte o knize více informací než je na této stránce nebo jste našli chybu? Budeme vám velmi vděční, když nám pomůžete s doplněním informací na našich stránkách.

Hodnocení

Jak se líbila kniha vám?

„Nejlepší způsob, jak se zbavit nočních můr, je převyprávět je do záchodové mísy a pak spláchnout.“