Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Labuť a lovec - Jiří Březina, Vyšehrad, 2024

Kuchařky - grilování od autora Jamie Purviance

Použité filtry
Zrušit filtry
Weber grilování: Burgery - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Burgery

Co může být lepšího, než zakousnout se do šťavnatého a chuťově vyladěného burgeru? Vůně grilovaných karbanátků a zeleniny, měkká houska a skvěle ochucené omáčky, to vše přímo vybízí ke grilování na zahradě. V této knize najdete ty nejlepší recepty...


Grilujeme s Weberem na dřevěném uhlí - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2011
Grilujeme s Weberem na dřevěném uhlí

Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Vegetariánské grilování - Jamie Purviance, , 2013
Vegetariánské grilování

Přeloženo z německého překladu anglického originálu. Obsahuje rejstřík

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Weber - Grilovanie, Burgery - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Burgery 
SK

Burgery sa pripravujú nespočetne mnohými spôsobmi. Na začiatok vám postačia najjednoduchšie veci: trocha fašírovaného mäsa, žemľa a zopár korenín. A podobne ako pri mnohých jednoduchých chutiach, ktoré sa pripravia z malého počtu prísad...

Velká kniha grilování s Weberem - Jamie Purviance, , 2012
Velká kniha grilování s Weberem

Přeloženo z německého překladu anglického originálu. Obsahuje rejstříky


Weber grilování: Steaky - Jamie Purviance, Ikar CZ, 2016
Weber grilování: Steaky

Šťavnatý, zprudka ogrilovaný steak neodmyslitelně patří k letnímu posezení s rodinou a přáteli. Naučte se i vy vybrat to nejlepší maso, připravit k němu pikantní i jemné omáčky a inspirujte se recepty sesbíranými pod značkou Weber...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Weber - Grilovanie, Steaky - Jamie Purviance, Príroda, 2016
Weber - Grilovanie, Steaky 
SK

Odborníci sa domnievajú, že ľudská civilizácia sa začala pred stovkami tisíc rokov, keď si naši predkovia po prvý raz opiekli mäso na ohni. Dnes si už len ťažko vieme predstaviť, aké tuhé muselo byť vtedy mäso v porovnaní s dnešnými šťavnatými...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen