Přeskočit na hlavní obsah
Lovec draků - Khaled Hosseini, Argo, 2024
Michal Pastier: Žlutá kniha budování značky. barecz & conrad books, 2024

Pevná vazba s přebalem kuchařky známých osobností

Zúžit výběr

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Typ diety
Jazyk
Téma
Další možnosti
Pro koho
Původ
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Série
Edice
Vazba
Barva obálky
Použité filtry
Zrušit filtry
Lahodně s Ellou - Ella Woodward, Ella Mills, Edice knihy Omega, 2015
Lahodně s Ellou

Od luxusních dezertů až po rychlá a nenáročná jídla, lahodné tipy, pochoutky založené na syrové stravě a pestré zeleninové saláty – to vše naleznete v této knize. Ella totiž věří, že základem životosprávy mají být přírodní suroviny...


Důvěrnosti z kuchyně - Anthony Bourdain, Slovart CZ, 2021
Novinka
Důvěrnosti z kuchyně

Tato nezapomenutelná kniha navždy změní váš pohled na restaurace. Kvalitní suroviny, chutný pokrm – v obou případech je základem krev, orgány, krutost a rozklad. Bourdainovy příběhy z kuchyně jsou šokující i zábavné...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    268 Kč
    Skladem 5 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    176 Kč
    Skladem

Tak vařím já - Markéta Hrubešová, Mladá fronta, 2011
Tak vařím já

Z dědictví po babičce a z dalších zdrojů převzala tradiční postupy, avšak snaží se českou i středomořskou kuchyni servírovat v lehké a stravitelné podobě. Pro moderní a zaměstnanou ženu, která potřebuje nasytit hladové krky během krátké doby...


Šéfkuchař bez čepice - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2002
Šéfkuchař bez čepice

Jamie, nesmírně talentovaný a nápaditý šéfkuchař, začal vařit už v 8 letech; dnes je mu 23 let a spolupracoval již se všemi významnými mistry britské kuchyně. Díky maximálnímu zjednodušení receptů je schopen každé jídlo připravit za pár minut...

Už se vaří, má panenko - Matěj Forman, Irena Vodáková (ilustrácie), Plus, 2018
Už se vaří, má panenko

Na svých cestách potkal Matěj Forman, jeden z kapitánů divadelní lodi Tajemství, výtvarník a scénograf, řadu lidí. Někteří s ním zasedli u jednoho stolu. A někteří jej nechali vstoupit až k sobě do kuchyně. To je odedávna považováno za gesto velké...

  • Přečtenávýborný stav
    331 Kč
    Skladem
  • Knihapevná vazba s přebalem
    294 Kč
    Skladem 1 ks

Uvař, co umíš! - Zdeněk Podhůrský, Plejáda, 2010
Uvař, co umíš!

V knížce naleznete ty nejlepší recepty z vysílaných dílů za celý rok od více než 30 našich známých osobností, s fotografiemi z natáčení, s krátkým povídáním o každém z hostů, s popisem postupu vaření, obohaceným rovněž fotografiemi, seznamem surovin...


Šéfkuchař bez čepice se vrací - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2003
Šéfkuchař bez čepice se vrací

Další skvělé recepty z nejoblíbenějšího televizního pořadu stanice BBC...


Prostřeno bez servítků - Zdeněk Pohlreich, Ikar CZ, 2010
Prostřeno bez servítků

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno...


Easy weekends - David Skokan, Mladá fronta, 2015
Easy weekends

Hledáte inspiraci na snadné a zároveň sezonní pokrmy na víkendový stůl? Řešíte, co uvařit, aby si pochutnala celá rodina? Pak vám přijde k chuti knížka od kuchaře a foodstylisty časopisu F.O.O.D. Davida Skokana. Od jara až do zimy vám bude průvodcem...


Návrat šéfkuchára bez čapice - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2003
Návrat šéfkuchára bez čapice 
SK

Jamie Oliver začal variť v krčme svojich rodičov, keď mal osem rokov. Pracovať s nositeľmi mnohých významných mien britského kulinárskeho umenia, ako napríklad Antonio Carluccio, Rose Grayová a Ruth Rogersová v River Café.

Jamie's Great Britain - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2011
Jamie's Great Britain 
EN

Jamie grew up in one of the first true British “gastropubs”, which his Mum and Dad still run today. For him, the heart and soul of real British cooking is food that puts a smile on your face. And that’s what he wants...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    705 Kč
    Skladem 1 ks

Jamie po taliansky - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2006
Jamie po taliansky 
SK

Existuje veľká rôznorodosť v ich životnom štýle, varení, tradíciách a dialektoch. A to je tiež dôvod, prečo sa mi ako šéfkuchárovi zdá táto krajina tak čertovsky vzrušujúca...


Radosť variť - Marcel Ihnačák, Slovart, 2009
Radosť variť 
SK

Kniha mladého slovenského kuchára Marcela Ihnačáka, bývalého spolupracovníka Jamieho Olivera v jeho reštaurácii Fifteen, známeho aj z relácie Teleráno, je venovaná všetkým, pretože jesť musí každý...


Happy Days with the Naked Chef - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2001
Happy Days with the Naked Chef 
EN

Like Jamie's first two books, Happy Days is filled with fantastic recipes for different occassions. Along with his perfect curry for a night in, Jamie gives you his version of some old favourites in 'Comfort Grub'...


Šéfkuchár bez čapice - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2002
Šéfkuchár bez čapice 
SK

Šéfkuchár bez čapice je celý o tom, ako ľuďom treba dodať sebadôveru a pomôcť im, aby sa cítili v kuchyni uvoľnene. Jedlá, ktoré pripravuje Jamie, dokážu všetci - dokonca aj tí, ktorí majú z kuchyne panicky strach.


Raj v kuchyni - Gordon Ramsay, Slovart, 2007
Raj v kuchyni 
SK

Známy britský autor televíznych seriálov z prostredia pohostinstva Gordon Ramsay predstavuje vo svojej knihe viac než 100 receptov, ktoré si môžete pripraviť doma, i keď by sa celkom dobre vynímali na jedálnom lístku v každej dobrej reštaurácii...


Šéfkuchár bez čapice - Dni plné chutí - Jamie Oliver, Spektrum grafik, 2004
Šéfkuchár bez čapice - Dni plné chutí 
SK

Podobne ako jeho prvé dve knihy obsahujú aj Dni plné chutí recepty na fantastické šaláty, cestoviny, mäsá, ryby, chleby a dezerty na každú príležitosť...


Deň bez mäsa - Paul McCartney, Stella McCartney, Mary McCartney, Slovart, 2012
Deň bez mäsa 
SK

Sir Paul McCartney a iné známe osobnosti ponúkajú v knihe Deň bez mäsa chutné vegetariánske recepty a kulinárske inšpirácie na kompletné menu na 52 dní. Každé menu obsahuje dve hlavné jedlá a štyri ďalšie denné jedlá ...


Jamie's Ministry of Food - Jamie Oliver, Michael Joseph, 2008
Jamie's Ministry of Food 
EN

Sixty years ago food was in short supply and malnutrition rates were high. The Ministry of Food was set up to teach the public how to make the best use of the food available to them...

  • Knihapevná vazba s přebalem
    603 Kč
    Více než 30 dní


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Být odvážný neznamená to, že se nebojíte. Být odvážný znamená, že se bojíte, opravdu se bojíte, a stejně uděláte to, co je správné.“

Koralina - Neil Gaiman, 2014
Koralina
  • Neil Gaiman