Píseň L. - Veronika Opatřilová, Prostor, 2024
Můžeš říct: Miluju tě - Markéta Forejtová, Monika Seidlová, Nofreeusernames, CooBoo CZ, 2024

S brožovanou vazbou kuchařky podle úpravy

Zúžiť výberu

Typ
Zobrazit jen
Další možnosti
Druh potravin
Další možnosti
Typ diety
Další možnosti
Úprava jídla
Další možnosti
Jazyk
Další možnosti
Téma
Další možnosti
Pro koho
Další možnosti
Původ
Další možnosti
Autor
Další možnosti
Dostupnost v knihkupectví
Nakladatel
Další možnosti
Kolekce
Série
Další možnosti
Edice
Další možnosti
Vazba
Barva obálky
Další možnosti
Použité filtry
Zrušit filtry
Bezlepkové recepty - Helena Vybíralová, Nakladatelství Josef Vybíral, 2017
Bezlepkové recepty

Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku - samozřejmě bez lepku - se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen...

  • Knihabrožovaná vazba
    134 Kč
    Skladem 3 ks

Vaříme a pečeme pro diabetiky - Matthias Riedl, Vašut, 2018
Vaříme a pečeme pro diabetiky

Jak udělat každý den něco příznivého pro své zdraví? Díky správné výživě, která vašemu tělu poskytne vše, ale nebude krátit vaše chuťové buňky. Skoncujte s nudnými nutričními tabulkami, které vám sužují každodenní život...

  • Knihabrožovaná vazba
    140 Kč
    Skladem 1 ks

Sváteční cukroví - Helena Vybíralová, Nakladatelství Josef Vybíral, 2015
Sváteční cukroví

Cukrářka Helena Vybíralová peče. A peče výborně. Potvrdí to každý, kdo její dezerty, moučníky i miniaturní kousky cukroví ochutnal. Zkuste to také tak! Padesát sedm receptů na linecké květinky, žloutkové dortíčky, čokoládová srdíčka...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Skladem 4 ks

Buchty a koláče - Soňa Hasalová, Arista Books, 2017
Buchty a koláče

Tradiční česká a moravská kuchyně je proslulá hojností pokrmů připravovaných z mouky. Knedlíky jsou světoznámým fenoménem, ovšem buchty a koláče se jim popularitou vyrovnají. Buchty dokonce vstoupily do pohádek, bez nich se neobešel

  • Knihabrožovaná vazba
    133 Kč
    Skladem 1 ks

Domácí pekárna - Radka Hrevušová, Dona, 2020
Domácí pekárna

Máte rádi voňavý domácí chléb, křupavé domácí rohlíky a houstičky či nadýchané moučníky? Chcete si zkusit upéci vlastní kváskový chléb či připravit pohoštění pro přátele? V kuchařce najdete mnoho jednoduchých...

  • Knihabrožovaná vazba
    193 Kč
    Skladem 1 ks

Sladká kuchařka - Jamie Oliver's Food Tube - Cupcake Jemma, MLD Publishing s.r.o., 2014
Sladká kuchařka - Jamie Oliver's Food Tube

Sladká kuchařka se věnuje nejen základům pečení a všem těm obezličkám, po kterých budou vaše dortíky něco extra, ale samozřejmě i receptům na 50 úžasných cupcakes a dortů. Kuchařka je rozdělena do kapitol podle ročního...

  • Knihabrožovaná vazba
    267 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    214 Kč
    Skladem

Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly Momčilové, Medica Publishing, 2009
Celozrnné domácí kynuté pečivo Pavly Momčilové

Kynuté těsto z automatické pekárny téměř bez práce! Ušetříte čas i peníze! U receptů i příprava těsta v míse!

  • Knihabrožovaná vazba
    149 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Nakládáme zeleninu - Claudia Lorenz-Ladener, Grada, 2016
Nakládáme zeleninu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené...

  • Knihabrožovaná vazba
    274 Kč
    Skladem 1 ks

Raw food jako zážitek - Eva Peršinová, Grada, 2016
Raw food jako zážitek

Chcete se dozvědět, jak nám prospívá živá strava, která se stala fenoménem poslední doby v oblasti zdravé výživy po celém světě? Začínáte s živou stravou, znáte její skvělé zdravotní přínosy a rádi byste zvýšili její celkové množství ve svých...

  • Knihabrožovaná vazba
    250 Kč
    Skladem 1 ks

Hlavní jídla, pečivo a speciality - bezlepkově - Vladěna Halatová, Vladěna Halatová, 2018
Hlavní jídla, pečivo a speciality - bezlepkově

Tato kniha vám nabízí možnost i bez lepku znovu ucítit tu nádhernou vůni čerstvě upečeného pečiva, na které si můžete dát některou z pomazánek, domácí paštiku, povidla nebo sníst čerstvé jen tak...

  • Knihabrožovaná vazba
    156 Kč
    Do 4 – 5 dnů
Pomazánky na pohoštění (16), EX book, 2016
Pomazánky na pohoštění (16)

Recepty od babičky s fotopostupem...

  • Knihabrožovaná vazba
    48 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Zámecké cukroví - Helena Vybíralová, Nakladatelství Josef Vybíral, 2016
Zámecké cukroví

Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké...

  • Knihabrožovaná vazba
    158 Kč
    Skladem 2 ks

Léčivé bylinky v kuchyni - Kami McBride, Fontána, 2017
Léčivé bylinky v kuchyni

Léčivé bylinky v kuchyni, obsahující přes 250 receptů na bylinkové oleje, octy, pesta, dresinky, soli, likéry, sirupy, koktejly a další dobroty, vám dodá sebedůvěru a potřebné znalosti k razantnímu...

  • Knihabrožovaná vazba
    355 Kč
    Do 3 – 5 dnů

Udíme, vaříme a konzervujeme - Alena Doležalová, Dona, 2016
Udíme, vaříme a konzervujeme

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších...

  • Knihabrožovaná vazba
    191 Kč
    Skladem 1 ks

Kafíčko a vše, co je sladkého - Magdalena Dobro Rettigová, Knihkupectví a antikvariát Lubomíra a Hany Švehelk, 2015
Kafíčko a vše, co je sladkého

Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny...

  • Knihabrožovaná vazba
    126 Kč
    Skladem 1 ks

Cukrářská výroba I - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba I

Páté, přepracované vydání

  • Knihabrožovaná vazba
    294 Kč
    Skladem 2 ks

Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba III

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst...

  • Knihabrožovaná vazba
    278 Kč
    Skladem 3 ks

Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec, Informatorium, 2019
Cukrářská výroba II

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také...

  • Knihabrožovaná vazba
    314 Kč
    Skladem 3 ks

Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 4 – 6 dnů

Rychlomoučníky - Jarmila Mandžuková, TeMi, 2008
Rychlomoučníky

Není snad na světě dítě, jemuž by se při pohledu na sladkosti nerozzářily oči. Mlsání je nám lidem jaksi vrozeno, ostatně matka příroda obdařila touto zálibou mnoho dalších živých tvorů...

  • Knihabrožovaná vazba
    99 Kč
    Skladem 1 ks


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Vybudovali si neúplné a asymetrické přátelství, tvořené dlouhými pauzami a spoustou mlčení, jakýsi prázdný čistý prostor, kam se oba mohli vracet a nadechnout se, když je školní zdi sevřely natolik, že už dál nemohli ignorovat pocit, že se dusí. “

Osamělost prvočísel - Paolo Giordano, 2021
Osamělost prvočísel
Paolo Giordano