Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024

Kuchařky podle úpravy

Použité filtry
Zrušit filtry
Skautská kuchařka, Esence, 2024
Skautská kuchařka

Chybí vám inspirace při vaření v přírodě? Nebaví vás jíst pořád to samé dokola? Skautská kuchařka je tu pro všechny, kdo chtějí dobře vařit a jíst s kamarády, družinou, oddílem či rodinou kdekoliv při outdoorových...

  • Knihabrožovaná vazba
    284 Kč
    Více než 30 dní

Vaříme a pečeme na plechu - Volker Eggers, Vašut, 2023
Vaříme a pečeme na plechu

Takové jídlo pečené na plechu, to je opravdu praktická věc. V troubě se vlastně připravuje samo, jen občas něco zamícháte nebo přidáte další přísady, aby všechno bylo hotové současně. Chutě a vůně se propojí v jeden lahodný...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Do 5 dnů

Ryby na talíři, Vašut, 2023
Ryby na talíři

Rybí maso je zdravé, to je známá věc. A přitom není ryba jako ryba: Existují křehké, aromatické ryby s jemnou chutí jako pstruh, ale také intenzivně chutnající druhy jako losos nebo okoun. Některé mají pevné maso (např. mořčák)...

  • Knihabrožovaná vazba
    189 Kč
    Do 5 dnů

Sushi - Stefanie Nickel, Vašut, 2021
Sushi

Japonské rolky zvané sushi jsou kultovní záležitostí, ale není to jen krátkodobý módní trend. Jsou zdravé, chutné a výživné – a jako takové patří do každého zdravého jídelníčku. Domácí výrobu sushi by měl aspoň jednou...

  • Knihabrožovaná vazba
    150 Kč
    Skladem 1 ks
Palačinky a lívance - Christa Schemedes, Vašut, 2023
Palačinky a lívance

Ať jsou malé a tlusté, nebo velké a tenoučké jako dech, ať jim říkáme lívance, palačinky, crepes, crespelle, pancake nebo blini - milují je všichni! Jejich příprava je velmi jednoduchá, a přitom se dají donekonečna obměňovat...

  • Knihabrožovaná vazba
    140 Kč
    Do 5 dnů

Grilování masa, ryb, zeleniny - Claudia Daiber, Grada, 2006
Grilování masa, ryb, zeleniny

V této knize naleznete více než 130 v praxi ověřených receptů na přípravu masa, ryb, vegetariánských jídel, příloh i omáček...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Udírny a uzení ryb - Egon Binder, Grada, 2011
Udírny a uzení ryb

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Sushi, Rebo, 2006
Sushi

Rychlé, snadné a chutné recepty na sushi a sashimi...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané

Babičkine zákusky, Foni book, 2024
Babičkine zákusky 
SK

Ak niekto, tak naše babičky naozaj vedia, vďaka čomu sa stane zákusok nezabudnuteľným zážitkom, obľúbenou pochúťkou detí a vnúčat. Aj ony sa naučili tieto skvelé recepty od svojich matiek či...

  • Knihabrožovaná vazba
    190 Kč
    Do 6 dnů

Pečení, uzení, grilování ryb a masa - Jürgen Lorenz, Petra Lorenzová, Ottovo nakladatelství, 2007
Pečení, uzení, grilování ryb a masa

V této knize naleznete nepřeberné množství nápadů a doporučení, jak si na zahradě nebo ve volné přírodě připravit tradiční či zcela originální lahůdky z ryb i z dalších druhů masa. Dozvíte se také všechno o správném nakládání, marinování a uzení...

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou - Miloš Štěpnička, Dona, 2012
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb.

  • Knihabrožovaná vazba
    Vyprodané


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen