Pro studenty na skladě knihy o podnikání
Cílem knihy je pomoci nejširší veřejnosti porozumět logice mezinárodních standardů účetního výkaznictví a usnadnit výkladem i praktickými příklady studium i následnou...
-
Knihapevná vazba710 KčSkladem 2 ks
Kniha přináší komplexní přehled nástrojů a technik strategického řízení a marketingu v reakci na současné globální výzvy a trendy vyvolané globalizací, pandemiemi, politicko-ekonomickou situací a dalšími příčinami. V novém vydání autoři věnují ...
-
Knihabrožovaná vazba509 KčSkladem 1 ks
- Alexej Sato
- Eva Černohlávková
- Hana Machková
- kolektiv
Kniha je nezbytnou příručkou pro všechny, kteří podnikají v mezinárodním měřítku. Zaměřuje se na základní postupy a rozhodovací procesy v mezinárodním podnikání – od analýzy podmínek trhů přes výběr forem přeshraničního podnikání až po jejich smluvní...
Nové, páté vydání úspěšné učebnice, tentokrát zcela přepracované, jejímž cílem je vybavit studující takovými jazykovými prostředky, aby se bez potíží...
-
Přečtenámírně opotřebovaná158 KčSkladem
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy (rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash flow) při zpracovávání finanční analýzy. Publikace je určena pro širokou podnikatelskou veřejnost. Využijte knihu ve své podnikatelské praxi....
-
Knihabrožovaná vazba289 KčSkladem 1 ks
Prof. Ing. Zdeněk Častorál, DrSc. ve své minulé a současné pedagogické a vědecké činnosti se zabývá problematikou managementu, učícími se organizacemi, adaptací a modelováním v podmínkách neurčitosti....
-
Přečtenávýborný stav159 KčSkladem
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete cvičenia z oblasti gastronomického manažmentu. Cvičebnica obsahuje 14 tematických celkov (od vývoja hotelierstva a cestovného ruchu...
Publikácia Praktické aspekty zdanenia právnických osôb v Slovenskej republike – zbierka riešených a neriešených príkladov má objasniť študentom zákonné korekcie základu dane právnickej osoby v Slovenskej republike. Zámerom študijnej literatúry je...
Učebnica Základy hotelového a gastronomického manažmentu I je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na hotelové a gastronomické služby, ale aj všetkým, ktorí majú záujem o prípravu na prácu v pohostinskom zariadení...
-
Knihabrožovaná vazba432 KčSkladem > 5 ks
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský...
-
Knihabrožovaná vazba287 KčSkladem > 5 ks
Tretie vydanie pracovného zošita detailnejšie rozpracúva problematiku, ktorá je obsiahnutá vo vysokoškolskej učebnici s rovnomenným názvom. Oproti druhému vydaniu sú mnohé príklady upravené a pozmenené...
-
Knihabrožovaná vazba505 KčSkladem > 5 ks
Učebnica Spoločensky zodpovedné podnikanie má poskytnúť čitateľovi základnú teorému koncepcie. Poukazuje na nutnosť prepájania hospodárskej činnosti podnikov s ostatnými dobrovoľnými činnosťami, pričom dôraz sa nekladie iba...
-
Knihabrožovaná vazba429 KčSkladem 1 ks
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.
Více informací v našich návodech
Přečtete na zařízeních:
- Pocketbook
- Kindle
- Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
- Počítač s příslušnou aplikací
Více informací v našich návodech
Přečtete na:
- Pocketbook
- Smartphone či tablet s podporovanou aplikací
- Počítač s podporovanou aplikací
Nepřečtete na:
- Kindle