Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Láska za mizerných dní - Ewald Arenz, Host, 2024

Na téma stolování ve slevě knihy o etiketě

Použité filtry
Zrušit filtry
První republika u stolu - Jaroslav Vašák, CPRESS, 2017
První republika u stolu

První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve chvíli vrcholného...

  • Knihapevná vazba
    Vyprodané

Stolničení - Gustav Salač, Fortuna, 2006
Stolničení

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti...

  • Knihapevná vazba
    407 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    221 Kč
    Skladem

Etiketa stolování - Ladislav Špaček, Universum, 2021
Etiketa stolování

Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu...

  • Knihapevná vazba
    479 Kč
    Skladem > 5 ks

Dekorace stolů - Karl-Michael Haake, Profi Press, 2016
Dekorace stolů

Dekorování stolu již není pouze synonymem kytice ve váze. Kniha obsahuje potřebné informace, možnosti tvorby a techniky pro vytvoření dokonalé dekorace...

  • Knihabrožovaná vazba
    680 Kč
    Do 3 – 6 dnů
Stolování pro každého - Jan Honza Lušovský, MAC, 2006
Stolování pro každého

Publikace Jana Honzy Lušovského Stolování pro každého by měla sloužit jako příjemná pomůcka pro každého, kdo chce, cítí nebo má potřebu připravovat sám jakýkoliv druh pohoštění pro své přátele, hosty, případně obchodní partnery ...


Jídlo a proměna - Eve Jackson, Alpha book, 2019
Jídlo a proměna

V současné západní společnosti je jídlo kupodivu stále velkým problémem. Mámeli dostatečné zásoby jídla, nemusíme na ně přece stále myslet, ale můžeme se uvolnit a svoji pozornost můžeme obrátit i někam jinam. Přesto ale vznikají nové obavy a...

  • Knihabrožovaná vazba
    201 Kč
    Do 4 – 9 dnů
  • AudioknihaMP3 ke stažení
    253 Kč
    Ihned ke stažení
  • Přečtenámírně opotřebovaná
    116 Kč
    Skladem
Další formáty

Minimum bontonu - Slávka Poberová, Jesika Schaftová, Olympia, 2010
Minimum bontonu

V knížce najdeme základní pravidla společenského chování pro malé i velké čtenáře. Komu kdy dát přednost, koho pozdravit první, jak se představovat, jak správně koho oslovovat, kdy komu nabídnout tykání, jak psát správně dopis...


Co by měl vědět správný kuchař - James Peterson, Ikar CZ, 2013
Co by měl vědět správný kuchař

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů,...


Jak jíst humra a další záhady správného stolování - Ashley Blom, Esence, 2017
Jak jíst humra a další záhady správného stolování

Někdy jdete na večeři, která se vyvíjí naprosto skvěle... než přinesou na stůl například artyčoky. Příjemný zážitek z jídla se tak dokáže v mžiku proměnit v naprosté faux-pas. Tato kniha vám ukáže, jak podobným nepříjemnostem...


Chvála české kuchyně - Yvetta Dörflová, Hugo Schreiber, Perzeus, 2016
Chvála české kuchyně

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům...

  • Knihapevná vazba
    487 Kč
    Skladem 1 ks
Jídlo pro radost - Eva Ferrarová, Aleš Čuma (ilustrátor), Edika, 2021
Jídlo pro radost

PROČ? jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme? PROČ nám chutná to, co nám chutná? PROČ je jídlo a pití v rituálech každého náboženství? PROČ se bráníme neznámým jídlům? PROČ jsme zvyklí stolovat společně? PROČ hledáme „čisté“ jídlo? PROČ jsme některé...

  • Knihapevná vazba
    295 Kč
    Skladem 1 ks

Pohoštění - Heinz G. Konsalik, Ikar CZ, 2007
Pohoštění

Obohaťte stůl o nové chuťovky, obložené chlebíčky, dortíky a barevné talířky pamlsků. Bufetový stůl lze sestavit z lákavého občerstvení vybraného z kuchyní celého světa. Kromě mnoha jiného kniha nabízí španělské tapas, řecké mezze, latinskoamerické předkr


Dilema všežravce - Michael Pollan, Argo, 2013
Dilema všežravce

Autor se ve své mimořádně čtivé práci zaměřuje na velkovýrobu potravin v USA, ovšem jeho poznatky jsou stejně platné pro všechny vyspělé země západního světa. Krom alarmujícího reportážního popisu samotné produkce uvažuje i o tom, jaký má dopad na...


Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech - Pavla Kalousová, Pavla Kalousová, 2016
Kuchyně a stolničení na šlechtických sídlech

Ojedinělým způsobem zpracovaná publikace vás zavede do zákulisí autentických kuchyní a jídelen české a moravské aristokracie na jednadvaceti šlechtických sídlech od doby renesance do poloviny 20. století. Více než 600 fotografií...

  • Knihapevná vazba
    916 Kč
    Do 14 dnů

A Feast of Ice and Fire - Chelsea Monroe-Cassel, Sariann Lehrer, Random House, 2012
A Feast of Ice and Fire 
EN

Ever wonder what it's like to attend a feast at Winterfell? Wish you could split a lemon cake with Sansa Stark, scarf down a pork pie with the Night's Watch, or indulge in honeyfingers with Daenerys Targaryen? George R. R. Martin's ...

  • Knihapevná vazba
    765 Kč
    Více než 30 dní

Kniha o stolovaní - Miriam Miková a kolektív, 1.slovenská škola spoločenskej etikety, 2015
Kniha o stolovaní 
SK

Naša kniha má za cieľ ozrejmiť čitateľovi pravidlá správania sa počas stolovania v našich zemepisných šírkach, no najmä ukázať, ako si správne prestrieť stôl.Každá krajina, svetadiel sa od seba líšia aj pravidlami pri stolovaní a my vám...

  • Knihabrožovaná vazba
    194 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    128 Kč
    Skladem

Top miesta na Slovensku / Top Places in Slovakia - Simona Budinská, Fortuna Libri, 2017
Top miesta na Slovensku / Top Places in Slovakia 
SK

Knižná prvotina šéfredaktorky obľúbeného on-line projektu Kavickari.sk je akýmsi gurmánskym kompasom, ktorý mapuje tie najzaujímavejšie podniky na Slovensku, a to tak sugestívne, že pri pohľade na podmanivé fotografie a po prečítaní chytľavého textu...

  • Knihaflexi vazba
    395 Kč
    Skladem 1 ks
  • Přečtenávýborný stav
    254 Kč
    Skladem

Ako zvíťaziť nad kokosovým orechom a nevypichnúť si oko paličkami - Ashley Blom, Ikar, 2017
Ako zvíťaziť nad kokosovým orechom a nevypichnúť si oko paličkami 
SK

Niekedy to pri hostine všetko ide ako po masle... až kým nedorazí artičoka. Čo urobíte potom? (Odpoveď: Začnite odspodu cibuľky artičoky a jemne vytiahnite lístok. Chyťte vrchnú časť lístka, spodné dve tretiny namočte do masla....


Čo by mal vedieť správny kuchár - James Peterson, Ikar, 2009
Čo by mal vedieť správny kuchár 
SK

V 484 heslách knihy od majstra kuchára, učiteľa a oceneného autora Jamesa Petersona nájdeme všetko, nech ide o šúpanie, krájanie, porciovanie, miešanie, šľahanie či etiketu stolovania v reštaurácii, spolu s 533 farebnými fotografiami pracovných postupov..


Parádne stolovanie, Ikar, 2008
Parádne stolovanie 
SK

Či sa pohostenie vydarí alebo nie, nezávisí len od výberu jedál. Ďalším, veľmi dôležitým momentom je úprava stola, ktorá musí hostí upútať a očariť. Táto knižočka vám poradí ako pripraviť stôl na rôzne príležitosti a každé ročné obdobie...



Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Několik z nich se zavrtělo na židlích. Možná to byl signál, že ho konečně začínají chápat. Na druhou stranu to ale úplně klidně mohly být hemoroidy. U státních zaměstnanců člověk nikdy pořádně neví, na čem je.“

Složka 64 - Jussi Adler-Olsen, 2013
Složka 64
Jussi Adler-Olsen