Ahoj krásko - Ann Napolitano, Metafora, 2024
Host - B.A. Paris, Motto, 2024

Žlutá knihy o zemědělství a potravinářství

Použité filtry
Zrušit filtry
Chemie na talíři

Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    339 Kč
    Ihned ke stažení

Umění fermentace II.

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí...

  • E-knihaPDFEPUBMOBI
    424 Kč
    Ihned ke stažení

Poľovníci a poľovnícke nože - Alojz Drábek, Epos, 2002
Poľovníci a poľovnícke nože 
SK

Publikácia nehovorí len o typoch poľovníckych nožov, ich vývine, výrobe a použití, ale aj o vzťahu majiteľov k nim.

  • Knihapevná vazba
    493 Kč
    Do 10 dnů


Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Nelze měnit velikost písma, formát je proto vhodný spíše pro větší obrazovky.

Více informací v našich návodech

Přečtete na zařízeních:

  • Pocketbook
  • Kindle
  • Smartphone nebo tablet s příslušnou aplikací
  • Počítač s příslušnou aplikací

Více informací v našich návodech

Přečtete na:

Nepřečtete na:

  • Kindle
Jak číst e-knihy zabezpečené přes Adobe DRM?

„Staň se tím, kým jsi.“

Když Nietzsche plakal - Irvin D. Yalom, 2014
Když Nietzsche plakal
Irvin D. Yalom